lauantai 18. heinäkuuta 2015

Kynsisirkuksessa tapahtuu: Leimauslauantai, osa 3

Puuuuh. Leimausaika.
Malle oli tehnyt niin hienoja marmorointeja, että inspiroiduin niistä. Leimauksen alle siis marmorointi ensin. Ei ihan se simppelein lakkailukerta, sanoisinko. Aloitin hommelin perjantai-iltana ja ajattelin leimaavani lauantain puolella. Päivällä siis... Kellon ollessa kuitenkin jo yli puolen yön, voitaneen sanoa tehneeni nämä Leimauslauantaina!


Leimojen alle marmori piCture pOlishin Totesilla, Bright Whitella ja O.P.I nimihirviölakalla I Saw..U Saw..We Saw...Warsawilla.
 I don´t know who saw and saw what. Mutta so what.Mieleinen leima löytyi MoYouLondonin Punk Collection-04-laatasta ja leimauslakkoina Konadin musta ja Dashican valkoinen (joka on ihan törkeän hyvä!).Leimasin ensin mustalla ja ajattelin, että mitähän himpuraa tästäkin tulee. Muuta kuin sekalaisen näköinen sotku kynsille. Vaihtoehtoinani oli kuitenkin vain ja ainoastaan tehdä homma loppuun, sillä minulle oli sattunut kynsihörhön perisynti - poistoaine oli loppusuoralla. Niin loppusuoralla, että sitä riittäisi siistimiseen, mutta ei poistamiseen. Eli homma oli vain tehtävä mukisematta loppuun ja odoteltava seuraavaa kauppareissua.


Tuplaleimat kynnellä, ilman mitään isompia kiroamisia. Tottakai se silloin onnistuu, kun lopputulos tulee olemaan outo ja kummallinen. Himpura.
Sain tästä kuitenkin taas uutta intoa ja aion kokeilla muitakin Dashican lakkojani, niitä on useassa eri sävyssä.


Näistä tuli erikoisella tavalla ihan hauskat ja kauempaakin katsottuna eivät enää niin sotkuiset, lähinnä abstraktit. (yritän lähinnä vakuutella itseäni, ettei mennyt ihan mönkään, muka.)
Ei kuitenkaan ne kaikkein lemppareimmat kynnet.


Noh, ensi lauantaina jälleen uusi yritys. Leimauslauantai-sarja saa jatkoa, en tästä lannistunut.

Mikä on Sinun suosikkileimauslaattasi?


Doublestamping. 
Been there done that.

14 kommenttia:

 1. Peukku näyttää hauskalle leimausten osalta, kun ne ovat osuneet miltei päällekkäin ja musta tekee valkoiselle ikäänkuin varjon. :)

  VastaaPoista
 2. Vesimarmorointia ja pääkalloja! My kinda nails! Peukku on munkin suosikki, jos sellaisen saa valita. Siinä on mahtava kuvio alla ja täydelliset tuplaleimat päällä. Mä en ikuna osu tuplaleimoissa tuollain varjomaisesti vaan kaikki menee ihan miten sattuu. Mä en muuten tajua miten mulla ei ole tuota leimauskuviota, kun siinä on kerran noita ihanaisia pääkalloja :)

  VastaaPoista
 3. Kääks, miten hienot! Ja toi leima! Tykkään ihan höpönä! Hain just vesikipon ja marmoroin vaikka väkisin :D

  VastaaPoista
 4. Kauempaa hauskan näköiset kyllä :D mutta marmorointi on oikeen kaunis niinkuin aina <3

  VastaaPoista
 5. Tosi upeet! Toi OPIn lakan nimi on kyllä ihan hirveä. Miks pitää tehdä tollasia kilometrin mittasia vaikeita nimiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähempikin ois riittänyt... :D Eikä meinaa koskaan muistaa missä järjestyksessä kukakin mitäkin näki... :D

   Poista
 6. Mun mielestä hirmu kivat kynnet, sopivan erikoiset :) Tästä saisi kivan printtikuosin vaikka trikoopaitaan :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paidassa tämä voiskin olla aika hauska!
   Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!