torstai 6. elokuuta 2015

31 DAY CHALLENGE: Flowers

(kuva lainattu netistä)

Tämän kirjoituksen kanssa kävi niin, että olin ajastanut valmiiksi. Jostain syystä Blogger oli eri mieltä asiasta ja sen lisäksi, että jätti julkaisematta, oli poistanut kaikki kuvat tekstin seasta.

Otetaanpas siis uusiksi.


Pyörittelin mielessäni ajatusta kauniista siirtokuvin koristellusta lakkauksesta. Pohjalle keväinen vihreä.
Pyörittelyn tulos on.. Ei ihan se, mitä ajattelin. Lakkana on O.P.I. Life Gave Me Lemons, joka on ihan mainio lakka. Vaatii kolmisen ohutta kerrosta, mutta levittyy ihan kivasti. Kaivelin laatikoita ja löysin siirtokuvia, joissa oli japanilaisia naisia, mutta ne eukot jätin nyt pois ja napsin pelkkiä kukkien kuvia arkista.Siirtokuvat olivat melkoisen kamalia käyttää, mutta eivät millään peitonneet käyttökokemuksessaan NÄITÄ hirvityksiä. Siirtokuvat kupruuntuivat kynnellä, vaikka kuivasin ne kevyesti, niinkuin teen aina siirtokuvien kanssa. Päällyslakka pahensi asiaa ja hetken päästä painelin niitä alas sekä pinseteillä että hammastikun avulla. Melkoista sirkustelua, sanoisinko. 

Sain vihdoin taisteltua kaikki koristeet kiinni. Kaikissa kukissa oli läpinäkyvyyttä ja olisivatkin eniten edukseen valkoisen lakan päällä; tällainen vihreä pohja saa ne näyttämään rupuiselta ja halvalta.

Poistaminen oli operaatio sinänsä. Lakka lähti alta, siirtokuvia piti muhittaa ja rapsuttaa hyvä tovi.


Miten Sinun viikkosi on sujunut?

4 kommenttia:

  1. Todella nätti lopputulos kuitenkin ♥ Inhaa, etteivät siirtikset osanneet käyttäytyä :/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!