tiistai 25. elokuuta 2015

31 Day Challenge: Glitter

(kuva lainattu netistä)Color Club Blue-ming ja O.P.I. I Snow You Love Me esittävät tänään pääosaa. Olen tehnyt vastaavanlaisen lakkauksen aikaisemminkin, mutta jos tykkää, niin miksipäs ei tekisi uudelleenkin? Joskus tuntuu hassulta, kun blogiin on kirjoitettu, että joku lakka pääsee "jo toistamiseen kynsille". Lakattavaksihan ne on kait tarkoitettukin? En saa millään tässä elämässä omia lakkojani kulutettua ja olenkin pohtinut karsivani rankalla kädellä lakkojani ja laittavani myyntiin. Facebookin Kynsikoristekirppiksellä on Huutokauppa-päivä joka kuun ensimmäinen sunnuntai ja tänne blogiinkin voisin ehkä tehdä Myytävät-välilehden?Blue-ming on yhtä viheliäinen kuvattava kuin Kikon Mint Milk. Molemmat esiityvät kuvissa hieman liian sinisenä, mutta ovat luonnossa yhtä ihania ja helppoja lakattavia. Tarvitseeko ihmisen omistaa molemmat? Todennäköisesti ei, mutta... Kiko on loppusuoralla ja tämä on hyvä korvike.
ISYLM on lakka, jonka hankkimista pohdin jonkun tovin. Tarvitsenko vaiko enkö. Lopulta hankin ja olen siitä iloinen. Hankala lakattava, mutta pidän siitä kovasti.

Nyt jossain mielenhäiriössä kalastelin pylpyröitä yksi kerrallaan kynnelle ja kuorrutin molemmat nimettömät, mutta sitten loppui puhti ja muihin laitoin yhdet pallerot koristeeksi, peukkuihin muutaman enemmän.Kimaltelevat aksenttikynnet ovat ihana asia! Ainoa huono puoli tulee esiin näitä poistaessa - itku taitaa taas tulla, kun eivät meinaa pallerot kynneltä lähteä. Peel Off, joo joo, arvatkaapas huviksenne muistinkos?


Bling bling, is it Your thing?

18 kommenttia:

 1. Bling ei oo ihan välttämättä se kaikkein omin juttu, mutta tuo glitterlakka on silti must have. Just yksittäisinä palloina ja aksenttijuttuna <3. Ja samaa mieltä, lakattavaksi ne lakat on tarkoitettu tai sitten kiertoon :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aksentteina meneekin mainiosti.
   En muista tehneeni ihan övereitä tai sitten siitä on niin kauan, etten edes muista. :)

   Poista
 2. Ihastuttavat blingkynnet! Mulle on tullut lakkojen suhteen joku kauhea hamsterivimma, enkä osaa luopua yhdestäkään. En vaikka olisi dupeja tai kaksi samaa lakkaa :). Polishaholics Anonymous, anyone? Tosin tosta kirjainlyhennelmästä saa myös kattavan kuvan mun pankkitilin tilanteesta ;). Mulla on jäänyt tää ISYLM ihan käyttämättä. Pitäis oikein ottaa itseä niskata kiinni ja repästä tällainen blingaksenttikynsi. Blue Ming on mun lempiturkoosi. Se on niin upean raikas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on raikas! ja ihana! :)

   Luopuminen on vaikeaa ja tarvitsisinkin jonkun, joka tulis meille, ottais lakat käsiinsä ja sanois järjellä, että ei, et tarvitse tätä, myy pois. :D

   Poista
 3. Oijoi miten ihanat! Tuo aksenttikynsi on silmiähivelevän upea, ja tää tyttöhän siis rrrakastaa kaikkea kimaltavaa ;) <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat :) varsinkin tuo nimettömän kynsi! ISYLM on kyllä ihana. oma on ahkerassa käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole vielä kertaakaan rohkaistunut lakkaamaan sillä - tehnyt vain tällaisia asetelmia :D

   Poista
 5. Voi että on kauniit kynnet ^.^
  Toi ISYLM on kyllä aivan loistava keksintö! Jos kynsiltä puuttuu "se" jokin, tällä sen saa varmasti taiottua kynsille :) Ja tämän glitterit kyllä sopii jokaisen lakan kanssa yhteen :) Jokaisen naisen MUST lakka :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, saa vaikka vain yhden kerrallaan ja pysyvät paremmin kuin strassit :)

   Poista
 6. Tosi kauniit kynnet! <3 Minttu ja hopea on nappi yhdistelmä! ISYLM on jäänyt mulla ihan unohduksiin, oon käyttänyt sitä vaan kerran vaikka se on aivan ihana.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!