lauantai 1. elokuuta 2015

31 DAY CHALLENGE: RAINBOW NAILS (Ja Leimauslauantai!)

(kuva lainattu netistä)

Rapatessa roiskuu, kuten pullokuvastakin voi päätellä.. Päätin koittaa kepillä jäätä ja yhdistää viime viikon tapaan yhdet haastekynnet ja Leimauslauantain. Pitkästä aikaa joku  uudehko asia kynsihommien saralla, joka jaksaa innostaa ja jota haluan kokeilla ja oppia. Tässä hommassa pohjalle lakkasin valkoista muutaman kerroksen ja annoin kuivua. Lakkasin päälle kyllä pikakuivattajankin nopeuttamaan hommaa.  Leimaamiseen käytin MoYoun leimauslakkoja ja PipeDreamPolishin ihanuuksia.

Pohjalakat kuivuivat hyvän tovin ja kokeilin aika kovaa painamalla, että ovat kuivat. Leimasin ja annoin kuivahtaa ennen päällyslakan levittämistä. Jostain syystä, vaikka olin varovainen ja lakkasin "ilmavasti", lakka leimojen alla rypistyi. Mistä moinen reaktio voisi johtua?


Leimauskuvio on MoYou Londonin laatasta Punk Collection - 04. Levitin lakkoja laatalle vierekkäin ja onnekseni ne sulautuivat kivasti toisiinsa.
Leimaajan taidoista (lue: taidottomuudesta) johtuen kynsillä ei nähdä kaikkia sävyjä eikä toki kokonaisia leimojakaan, mutta katsokaa vähän läpi sormien, jookosta? Minä kuitenkin taas rohkeasti yritin!
Mukavaa viikonloppua!


Stamping. One day I will be a pro. But that day is far, far away.

8 kommenttia:

 1. Hienot on! Pitäis itsekin kokeilla leimoja useammalla värillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä innostuin tästä! Täytyy kokeilla jatkossakin erilaisia yhdistelmiä! :)

   Poista
 2. Ei ollenkaan hassumpaa vaikka itse sanoisit mitä :) Ainahan sitä itse on kriittisin. Luulen että se rypistyminen johtuu siitä ettei se pohja ole oikeasti läpi asti kuiva. Tietysti edesauttaa rypistymistä jos oikein painaa voimalla leimasinta kynnelle. Mutta kun itselle noin joskus käy, olisi vaan pitänyt odottaa vielä vähän. Pinta voi olla kuiva mutta lähtee sieltä pohjalta liikkeelle paineesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassuinta oli, että leimauksessa ei ryttääntymistä tullut, vaan vasta kun tovin päästä aloin lakkaamaan päällyslakkaa. Eikä vielä siinä lakatessakaan, vaan hetki sen jälkeen. Mutta varmaankin liittyy juuri tuohon kuivumiseen, niinkuin sanoit :)

   Ja itse on kyllä kriittinen. Nyt tosin kun katson näitä, niin kivaltahan nuo näyttää!

   Poista
 3. Ihana idea! Ja lopputuloskin on loistava, pikkuvikoja on turhaa tuijotella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jaksat käydä kommentoimassa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!