maanantai 24. elokuuta 2015

31 Day Nail Art: Galaxies

(kuva lainattu netistä)

Avaruus on asia, joka on aina kiehtonut minua. Tuntuu ihan huikealta, että tiede ja taidot ovat kehittyneet niin paljon, että ihminen on pystynyt matkustamaan avaruuteen ja että sinne on pystytty lähettämään satelliitteja valokuvaamaan jne.

Itse en koskaan pystyisi siihen, että vetäisin releet niskaan, sanoisin perheelle heipat ja kipuaisin rakettiin. Lähtisin matkalle, jossa ei ole täyttä tietoutta siitä, että palaa takaisin.Yksi mukavimmista muistoista lapsuudestani löytyy keskeltä talvea. Asuimme maalla, ja siellä on moninverroin pimeämpää öisin kuin kaupungissa. Serkkuni Juho asui meillä jonkin aikaa ja hän harrasti (tai ehkä vieläkin?) kaukoputkien kanssa touhuamista ja valokuvausta.
Muistan kuinka eräänä kirkkaana pakkasiltana makasin selälläni lumihangessa, varpaat jo villasukista huolimatta kohtuullisen kohmeessa tuijottaen lumoutuneena tähtitaivasta, Juhon kertoessa tähdistöistä.

En ole kertaakaan elämässäni nähnyt tähdenlentoa enkä kunnollisia revontulia, ne haluaisin vielä kokea joskus.piCture pOlish, tuo täysin sydämeni varastanut merkki, on julkaissut juuri täydellisiä avaruuslakkoja. Lakat ovat niin hienoja ja täydellisiä sellaisenaan, etteivät ne vaadi juuri mitään lisäkseen.

Solar Flare, Gravity ja Hope ovat mahtavia galaksikynsiä varten. Lakkasin kaikkien alle kerroksen mustaa lakkaa, tänään se oli piCture pOlishin Black, josta täytyy kyllä antaa miinusta. Se on ehkä yksi kököimmistä mustista lakoista, joita omistan. Koostumus ja levittyvyys on ihan ok, mutta peittävyys ei yllä millään esim.China Glazen Liquid Leatherin tasolle. Siinä missä LL peittää jo yhdellä kerroksella, Black vaatii melkein kolme (!!!) kerrosta ollakseen täysin peittävä. Hieman liikaa mustalle lakalle, etten sanois.


Tein pieniä tähtiä F.U.N Lacquerin 24 Karat Diamondilla ja Orly Instant Artist Crisp White-koristelulakalla.


Oletko Sinä nähnyt tähdenlentoa?


13 kommenttia:

 1. Oon nähnyt tähdenlentoja, mutten koskaan Lapin revontulia.
  Kiva idea galaksikynsiin! Instassa ollut videoklippi näytti hienosti lakkojen efektin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siinä näkyy hyvin noiden lakkojen ominaisuuksia :)

   oooh, Lapin revontulet olisikin varmasti kokemus!

   Poista
 2. Wau, upean kimaltavat ja mystiset kynnet! ♥

  Tähdenlentoja olen nähnyt melko paljonkin, mutta mä myös tykkään tuijotella iltaisin taivaalle ja toivoa niitä näkeväni niin pakkohan siinä on välillä onnistuakin :D Revontulia en ole koskaan nähnyt, minkäänlaisia :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä (Hämeenlinnassa) oli keväällä revontulia, mutta oli sen verran valoisaa ja kaupungin valosaastetta, että en nähnyt kuin haljuja vihreitä raitoja, jotka hävisivät pian :(

   Poista
 3. Silloin kun olin pieni, niin tähdenlentoja tuli nähtyä. Kaupungissa asuessa saisi mennä aika kauas, että valosaasteet eivät haittaisi näkymiä (kotona ei onneksi tätä ongelmaa ole :D). Avaruus on täälläkin lähellä sydäntä, kävin yhdellä kansalaisopiston kurssillakin, harmi vaan, että kolme kertaa on tajuttoman lyhyt aika, jos puhutaan avaruudesta. Cosmic-sarja tuli ostettua heti, kun sen kaupassa näin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooo, joku kurssi olisikin mahtavaa! Haaveilen oman kaukoputken hankkimisesta; poika sai vaarilta taannoin oman, mutta en ole saanut lainata. Vaari on sellainen "hullu tiedemies", jolta löytyy kaikenlaista rekvisiittaa ja hän on mm-muiden radioamatöörien kanssa lähettänyt oman satelliitin liikkeelle - mäkin haluan!

   Poista
 4. Lakat sopivat ihan loistavasti teemaan, wau!

  Tähdenlentoja on tullut nähtyä muutamia, viimeksi vikana kesälomapäivänä, kun silloin niitä näkyi paljon. Revontulia on näkyny meillä myös pari kertaa, vaikka Lahti aika etelässä onkin. On se hienoa katella takapihalta järvelle, kun taivaalla näkyy revontulia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! :)

   Nyt oli taannoin joku "superyö", jolloin niitä olisi näkynyt. Minä nukuin ja aamulla oli Facebook täynnä kaikkien tähdenlentopäivityksiä. Pöh.

   Poista
  2. Ja tuo takapiha+järvi+revontulet kuulostaa aika täydelliseltä!!!

   Poista
 5. Lakat kyllä sopii tähän teemaan upeasti! Varsinkin toi Gravity näyttää aivan mielettömän kauniilta ♡
  Täällä pohjoisessa on tullut muutaman kerran nähtyä tähdenlentoja ja revontulet näkyvät joka talvi vähintään parisen kertaa :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan avaruusmaiset. Ei voi ku ihastella!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!