maanantai 21. syyskuuta 2015

31 Day Challenge: Inspired By A Movie

 (kuva lainattu netistä)


Musateemaviikko on nyt taputeltu ja palaan sulavasti taas toisen tempauksen pariin, sillä 31 päivän haaste on edelleen kesken.

Elokuvien maailma on ihmeellinen. Leffahetki on parhaimmillaan rentouttava irtiotto arjesta tai silmiä avaava kokemus. Omat leffamieltymykseni ovat vaihtelevia; tykkään komedioista, toimintapläjäyksista ja fantasialeffoista, mutta kauhu ja scifi ei iske. Dokumentaariset elokuvat menevät myös, samoin omaelämänkerralliset.

Tämän päivän kynsien inspiraationa on elokuva, joka on jakanut hyvin voimakkaasti mielipiteitä. On sanottu, että elokuva oli pohjanoteeraus, näyttelijävalinnat huonot ja ohjaus täyttä kuraa.
Oma mielipteeni puoltaa vähän kökköä ohjausta, mutta näyttelijävalinnat olivat mielestäni hyvät, vaikkei keskinäinen kemia aina ihan täyttä priimaa leffassa ollutkaan.

Itse lähestyin leffan katsomista siltä kantilta, että ihmisen pimeä puoli kiinnostaa. Kaikilla meillä on elämässä asioita, jotka eivät kestä päivän valoa ja joista ei halua puhua ääneen, edes itsensä kanssa. Kahden eri puolen kanssa painiminen voi olla hankalaa. Se, että joutuu peittelemään todellista minäänsä, voi tukahduttaa kaikki vähätkin tunteet ja ihmisestä tulee kolkko ja kylmä.
Elokuva on Fifty Shades Of Grey.

Elokuvan seksikohtaukset olivat ajoittain vaivaannuttavia, mutta silti mielenkiintoisia. Ei, ei kiihottavia, vaikka jotkut mammat kai ovat siellä yleisössä pöksyt märkänä istuneetkin, mutta jälleen mainitsen sen ihmisen pimeän puolen kiinnostavuuden.

Ja kuinka sopivasti lakkoina tällä kertaa O.P.In Fifty Shades of Grey- kokoelmasta punainen Romantically Involved ja Shine For Me-glitter-lakka. O.P.In I Snow You Love Me´n ja China Glazen (yllärin pylläri) Liquid Leatherin otin mukaan myös.Romantically Involved on muuten laadultaan aikas passeli! Helppo levittää, ei raidoitu ja ei lähde valumaan minne sattuu, vaan on hyvin yhteistyökykyinen lakka! Shine For Me oli hankalahko levitettävä pienelle alueelle, mutta uskoisin sen olevan helppoa koko kynnelle.Pylpyrät ovat ISYLM-palleroita. En ole muuten vielä kertaakaan saanut aikaiseksi kokeilla lakkaamista koko kynnelle, en tiedä millainen kaaos se olisi...!Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

 1. Oi miten kivat! Kauniit värit ja kiva toteutus. Makeat! Minusta Fifty Grey elokuva oli ihan jaska eikä mulle tullut siitä mitään fiiliksiä. Kirjoja olen lukenut mutta ei..en jaksa tuollaista, tuli ihan yli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en leffan jälkeen ees alkanut haaveileen kirjojen lukemisesta vaik kaveri suositteli :D

   Poista
 2. Kynnet upeat, leffa/kirja kakkaa! Ai pitääkö avata jotenkin? Luin sen ekan kirjan kauheen kiukun kanssa puoleen väliin ja sen jälkeen oksennus suussa hyppimällä loppuun. Työkaveri oli lukenut kaikki, joten pyysin häntä kertomaan loppujen idean, etten vahingossakaan koske näihin enää koskaan. Kun tolla kirjalla ei ole mitään tekemistä kuitenkaan minkään sortin BDSM:n kanssa. Mulle tuli vaan koko ajan mieleen se kirjailija neulomassa sukkaa ja sanelemassa teekuppi kädessä "kuumaa tavaraa" sanelukoneeseen. Eiks tän kirjan idea ollut kuitenkin ihan puhdas rahastus (ai koskapa se ei ole :D) Twilight-saagan jälkeen. Kirja on kuitenkin kirjoitettu ihan samalla kaavalla eikä siitä puutu kuin teinivampyyrit, jotka olisi kyllä imo tehneet kirjasta huomattavasti mielenkiintoisemman.

  Omassa pienessä salaliittolaisen päässäni kehittelin jopa ajatusta, että kirja on saanut rahoitusta Jenkkien lääkefirmoilta tähän uuteen globaaliin vitsaukseen, jolla on hieno nimi FSAD. Kirjan sivuilla tyttö kokee kliimakseja pelkästä hammastikun hipaisusta, joten kolmen kirjan jälkeen varmaan jokainen nainen on valmis diagnosoiman itsensä "sairaaksi" ja nappaamaan muutaman pillerin hätäänsä.

  Kaikista eniten mua kismittää se, etten voi edes ostaa näitä ihania OPI:n lakkoja tuon assosiaation takia. Onneksi ISYLM ei sentään kuulu ko. kokelmaan :). Pitäiskö mun nyt luvata, etten seuraavalla kerralla avaa omaa mielipidettäni yhtään enempää? Mitä mieltä? Miks mulle muuten tulee noista mustapunaisista kynsistä mieleen Star Trek? ISYLM tekee tästä vielä sellaisen ihanan Star Trek goes Studio 54 -teemaisen <3.

  VastaaPoista
 3. Hienot kynnet. Meillä on aika samanlainen leffamaku! :D itse en ole lukenut saati katsonut kyseisiä kirjoja/ elokuvaa. Ei vaan ole herättänyt mielenkiintoa niin paljon.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet! Leffa kiinnostaa kuin kilo .. leppäkerttuja, mutta kynnet on tosi sievät ^_^

  VastaaPoista
 5. Fifty Shades Of Grey ei ole iskenyt, ei kirjana eikä elokuvanakaan. En ole tosin kokeillutkaan, kun liika hypetys on jo nostanut karvat pystyyn :D Tämä lakkaus sen sijaan iskee kovasti! Tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 6. Ooh mitkä kynnet! Itse en väittäisi elokuvan olleen täysi p..eruna, olen ihan tyytyväinen että se tuli katsottua kun sen verran harvoin samaa kategoriaa Suomen leffateattereissa näytetään. Ei se silti mitenkään erityishyvä ole, toisin kuin nämä kynnet, joihin olet kyllä saanut leffan tunnelman täydellisesti esille :) ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!