torstai 10. syyskuuta 2015

31 Day Challenge: Inspired By A Song + Ennakoitu Leimauslauantai!

 (kuva lainattu netistä)

Etenen edelleen hyppimällä haastetta eteenpäin. Ja tässä vaiheessa voin todeta, että lirissä olen, haaste kun pitäisi saada rykäistyä läpi ennen maanantaita, sillä silloin alkaa teemaviikko! Ja en voi sitä siirtää, koska teemaviikko toteutuu samaan aikaan kahdessa muussakin blogissa - siitä kuulette sitten maanantaina lisää! 31 päivän haasteeseen tulee siis viikon pakkotauko.

Leimauslauantai tulla tupsahtaakin nyt etukäteen! Muahhaha! Kerrankin ajoissa?!Lakka on silloin onnistunut hankinta, kun se on sekä kauniin värinen, toimiva leimauksessa ja moitteeton marmoroinnissa. Nämä kaksi China Glazen lakkaa täyttävät hyvin kriteerit ja pääsivät nyt näihin kynsiin avuksi. Tein tuplaleimaukset China Glazen Harmonylla ja Emotionilla. Leimailussa apuna oli myös Glisten&Glow CTRL-ALT-Del-lateksisuoja, joka on kyllä ollut yksi parhaista hankinnoistani pitkään aikaan. Omani hankin CesarsShopista.

Haaveilin monta päivää lakkaavani kynnet O.P.I Chiffon My Mindilla, mutta se vaan jäi ja jäi. Sitten alkoi soimaan päässä Elviksen Always On My Mind ja kuuntelin sitä samalla kun lakkailin. Lakaksi valikoitui kuitenkin O.P.I I Theodora You ja sen päälle kerros INM Northern Lights Holgram Top Coatia. ChG Fairy Dustini on niiiiin jankkiintunutta, ettei se suostu liikahtamaan putelista. Lisäksi se on vajunut pullossa itsekseen!? Murr.

En sitten tiedä saiko kynnet inspiraationsa lakasta ja laulusta, mutta sitä laulua nyt käytän näiden kynsien pohjana.
Ja Elvis soi tätä kirjoittaessanikin!
Kivaa loppuviikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Todella kauniit värit lakoissa! Ja Elvistä.. Elvis on mahtava! <3 Hyvää viikonloppua Kaisallekin! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan pastelliset! Mun pikkusiskon eka idoli oli Elvis :) Sainpa siitä annoksen itekkin ja tykkään yhä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun äiti fanittaa Tom Jonesia ja mulla se on tullut sitten pakosta :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!