maanantai 14. syyskuuta 2015

Musateemaviikko: 1. Metalli

Miljan ja Pauliinan kanssa toteutetaan tämä viikko Musateemaviikkoa!

Homma sai  alkunsa siitä, että Milja pohti miten lakkaisi kyntensä.  Ehdotin Iskelmäteemaviikkoa, mutta se ei saanut kannatusta. Asia johti toiseen ja pian meillä kaikilla kolmella oli nenänsä edessä lista biiseistä, joiden mukaan pitää lakata kynnet. Kuulostaa ehkä helpolta, mutta on kaukana siitä. Varsinkin siinä vaiheessa, kun ei saa itse valita niitä kappaleita!

Oma listani näyttää aika epätoivoiselta ja yritän saada viikon vedettyä kunnialla läpi. Jos tästä selviän, niin selviän mistä tahansa. 31 päivän haaste on siis hetken tuumaustauolla. Ajattelin saavani sen rykäistyä alta pois, mutta en saanutkaan ja sain jo aneltua viikon lisäaikaa tähän Musateemaviikkoon, joten en saa enää enempää almuja...

Musateemaviikon kynnet ilmestyvät jokaisessa kolmessa blogissa koko tämän viikon aina klo 7.


Eli tänään julkaisen listan ensimmäiset.
genre: metalli 
esittäjä: Dimmu Borgir
kappale: PuritaniaMetallimusiikki tai raskaampi musiikki noin ylipäätänsä uppoaa kyllä. Mutta sitten kun biisin mukaan pitäisi ryhtyä väsäämän kynsiä, niin myönnän avoimesti olevani ihan liemessä.

Kuuntelin ja kuuntelin ja toivoin jonkin sortin vision pulpahtavan päähäni, mutta tuloksetta. Sitten päätin tehdä kynnet sen mukaan mikä fiilis ensimmäisenä vain tulee, kun ko.musaa kuuntelee ja päädyin lakkahyllystäni nappaamaan China Glazen Liquid Leatherin ja piCture pOlishin Vampiren.

Niiden avulla tein liu´un, jonka lopuksi mattasin. Lopputuloksessa hain vähän ehkä jotain gootti-viboja?Mystisyyttä ja synkeyttä ainakin :D Mietin kovasti vielä lisäksi jotain niittejä ja ketjuja, mutta pohdinnan jälkeen päätin mattauksen riittävän. Ja mattaaminen on kiva tapa muuttaa lakkauksen ulkonäköä.
Monesti käy niin, että alkaa koristelemaan sillä ja tällä ja tolla ja sitten lopputulos onkin jo melkoinen kaaos.
Mattalakkana käytin piCture pOlishin G´day Mattea.


Mukavaa alkanutta viikkoa!
(yritän selvitä kunnialla)This week is a music theme -week in my blog. 
Bare with me.

21 kommenttia:

 1. Oi, nämä on upeat! Matta sopii tähän ihan täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Se tekee kyllä sen viimeisen silauksen :)

   Poista
 2. Nää on IHANAT! ♡ Mä omistan ton Vampiren, joten pitää ehdottomasti kokeilla näitä kynsiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitos! :)
   Se on metka lakka, taipuu moneen tarkoitukseen :) Näissä en lakannut mitään pohjalle vaan aloin suoraan tekemään liukua, jolloin Vampiren crellymäisyys pääsi oikeuksiinsa tehden vähän tuollaisen läpikuultavan ja utuisen lopputuloksen :)

   Poista
 3. Minä tykkään kovasti! Miksei ikinä ite tajua tehdä liukuväriä tällä tyylillä..Kynnet on tyylikkäät! :) Dimmua on itse tullut yläasteella kuunneltua parin kappaleen verran, ei ole se musiikki kyllä ihan jokaiselle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)

   Juu, jakaa mielipiteitä! :D

   Poista
 4. Nämä on kyllä hienot! Täydelliset mattana :)

  VastaaPoista
 5. Samassa liemessä ollaan hei! :D Mä tuun niin olee lirissä loppuviikon kanssa, etenkin ku ilmeisesti meinaa tautia tuupata tulemaan ja kuten tiiät ni haastekynsien lakkaus on "hieman" vielä kesken... Saatoit nyt mennä sieltä, mistä aita on matalimmalla, mut ootapa ku näät kynnet mitkä tein tyylillä "menin siitä mistä aita on jo lahonnut pois" :'D Tsemppiä loppuviikkoon muru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahah! Tsemppiä sinnekin! Voidaanko sopia, että otetaan loppuvuosi sitten ihan rauhaksiin?? :D

   Toivottavasti et tuu kipeäksi <3

   Poista
  2. Voidaan! Ei ihan kohta toteuteta mitään näin älyvapaata ideaa, eihän?! Näyttää sille, että flunssa iskee. Olo huononee kokoajan :(

   Poista
 6. Onpas tuo Vampire ihana ja niin on lakkauskin :)

  VastaaPoista
 7. Todella makeet kynnet, sopivat teemaan mainiosti. :)

  VastaaPoista
 8. Mää en voi ku ihastuneesti huokailla tätä lakkausta kattellessa... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muista hengittää välillä :D

   Kiitos! :)

   Poista
 9. Upeat! Kappale on ihan outo enkä jaksanut käydä sitä edes kuuntelemassa, mutta kynnet on jotenkin kiehtovan kauniit ja synkeät kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

  VastaaPoista
 10. Peukku näille, hyvin suoriuduit :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!