perjantai 18. syyskuuta 2015

Musateemaviikko: 5.Rap


genre: Rap
esittäjä: 50Cent
kappale: What Up Gangsta?50Centistä sen verran tähän väliin, että jokaikinen kerta nimen kuullessani muistuu mieleen ilta n.12 vuoden takaa, jolloin istuin iltaa ystäväni Sadun kanssa. 50Cent oli silloin julkaissut ensimmäisen sinkkunsa ja istuttiin jossain kuppilassa ja selattiin lehteä, jossa oli joku arvostelu biisistä. Siinä oli kuva ja tyylitelty nimi "50Cent", joka oli sen verran syheröä, että luettiin toistuvasti artistin nimeksi "SoCent". Vitonen näytti ihan ässältä ja meillä kesti TODELLA kauan ennenkuin saimme selville asian oikean laidan.Oiskohan silloin ollut tosiaan vuosi 2002 tai 2003? (Wikipediasta äkkiä tarkistin ja silloin elettiin vuotta 2003.)
Edelleen puheissa on "Mikä ihmeen SoCent!?".Näistä kynsistä sen verran, että nämä eivät ole ensimmäinen versio tähän biisiin liittyen. Lakkailin toiset ja ne päätyivät sen verran fail-osastoon, että siirsin kuvat mappi ööhön, lakkasin uudet ihan uuden idean kanssa ja tässä ollaan,

Ajatuksena betoniviidakko, hämyinen kuja, jossa gangstat käyvät huumekauppojaan. Seinät ympärillä ovat harmaat ja graffittien peitossa. Kaupat pitää hoitaa nopeasti ennenkuin kytät tulee.
(olen katsonut liikaa televisiota..)

Näihin kynsiin käytin ensimmäistä kertaa kunnolla kuivasutitekniikkaa ja tykkäsin! Helppoa ja nopeaa ja vain mielikuvitus on rajana värejä yhdistellessä!


Musateemaviikko alkaa olla loppusuoralla! Olé!

Hyvää viikonloppua!

18 kommenttia:

 1. Mie oon iha hurahtanut teijän hippihoppi ja räppi kynsiin <3 miten makeita!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitän! :)
   Nää on toistaiseksi omat lempparit näitä haastekynsistä. :)

   Poista
 3. Tää lakkaus kuvastaa NIIN täydellisesti tota mielikuvaa hämyisistä kujista, grafiittiseinistä ym. Upeat!

  VastaaPoista
 4. Vitsit miten mahtavat, nyt oot kyllä onnistunut ihan täydellisesti aiheen toteutuksessa! Todella hyvä idea tuo kuivan sudin tekniikka tähän :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ja tekniikka oli helppo ja kiva, ehdottomasti kokeilen uudelleenkin!

   Poista
 5. Hienot! Voi mun pitäis kokeilla tuota tekniikkaa! Jospa jo tänään! :)
  Ihanaa viikonloppua! :))

  VastaaPoista
 6. oon katkera kun sä teet niin hienoja haastekynsiä :D perkele

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!