lauantai 19. syyskuuta 2015

Musateemaviikko: 6.Punk

Yläaste-ikäisenä luin kirjan Sid&Nancy, joka kertoi Sex Pistols-basistista ja hänen tyttöystävästään Nancy Spungenista. Kirjan on kirjoittanut Nancyn äiti. Samaan aikaan luettiin Suosikista Kurt Cobain-muisteloita ja punk ja grunge olivat 90-luvulla vahva vaikutin asenteissa ja pukeutumisessa.

Nämä kynnet olivat ehkä tämän haasteteemaviikon...henkilökohtaisimmat? Voiko niin sanoa? Punk musiikkina ja käsitteenä on itselle mieluisa.

genre: punk
esittäjä: Sex Pistols
kappale: Anarchy in the U.K.

Vaikkakin Sid ei ole ollut mitenkään merkittävässä roolissa itse bändissä (heppuhan oli musiikillisesti täysin lahjaton!), niin on kuitenkin yksi punk-historian tunnetuin hahmo. Inspis näihin kynsiin lähtikin tästä Sidin kuvasta:Lakkoina A England Perceval, China Glaze Liquid Leather ja O.P.I Embrace the Gray.Leima on MoYou Londonin Punk Collection -04-laatasta. Jo nimensäkin perusteella laattaa oli vaan pakko käyttää! Toki nämä eivät ole ehkä tarpeeksi punk-henkisen rosoiset kynnet, mutta itselle tosi mieluisat!

Minun, Pauliinan ja Miljan kynsiä tähän haasteeseen liittyen löytyy Instagramissa #musateemaviikko. Muutamat muutkin ovat tästä innostuneet ja luvassa saattaa olla muidenkin kynsiä tulevien viikkojen aikana.


Punk Is Not Dead!

6 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet, löytyy kaikki punkvärit! :) Spungenin Nancy on ehkä mun lempparikirja ikinä. Ei voi kun suositella kyllä jokaiselle :)

    VastaaPoista
  2. Upeat kynnet! Henkii just tota musiikin lajia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!