maanantai 5. lokakuuta 2015

Lakkaus, jota en osannutkaan kuvailla

Joskus sitä saa ihan himputin hyvän idean päähänsä. Siis ihan niin hyvän, että on varma, että siitä tulee blogin kaikkien aikojen isoin juttu. Suosituin ikinä. Julkaisu, josta puhuttaisiin vielä pitkään. 

Näiden kynsien kohdalla se ei nyt vielä tapahdu. 

Olin jotenkin aikoja sitten ajatellut, että olisi hyvä idea sekoitella vähän sellaisia ruskaisia sävyjä yhteen liukuvärin muodossa ja sitten siihen päälle vihreää glitteriä. 

Hyvä idea? No ei hitossa. Teinkö sen silti? Tietty!


Lakat ovat jo vierekkäin aseteltuna jotain ihan älytöntä. Jatkoin kuitenkin. Kynnelle kun ne olin saanut, mietin, että poistanko vai olenko niin hullu, että katson tämän homman loppuun asti ja tuuppaan sitä glitteriä vielä tähän päälle? No kyllä.

Blogiini on päädytty mitä kummallisimmilla hakusanoilla tässä muutaman vuoden aikana, joten pyrin nyt välttämään kummallisia sanakäänteitä turvallisuussyistä.
Sanottakoon nyt vaan, että nämä ovat oudot.Glitterlakka on Let It Glitter!-merkin Tree Of Life, jonka olen Suzannelta saanut arvostelua varten jo hyvä tovi sitten. Lakka on edelleen vaan yksi suosikeistani. No, koska vihreä.


Olen aiemminkin yhdistänyt sen kummallisen värisen liu´un päälle ja niinkuin silloinkin, niin nytkin jostain kierosta syystä tykkään näistä kynsistä. 
Ne ovat oudot ja rumat ja silti niin tosi kivat ja viihdyin. Ja se on pääasia se.
Syksyä ja vispipuuroa? Vai mitähän nämä nyt sitten olisivatkaan?

Leppoisaa maanantaita!Weird can be good, right?

18 kommenttia:

 1. Ootpa hyvin onnistunut häivyttämään tuon liukuvärin. Kieltämättä hassu väriyhdistelmä, mutta tykkään. Ilman hilelakkaa on mielestäni parempi, sillä kaunis liukuväri erottuu paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Tää on tätä kun ei osaa lopettaa ajoissa :D

   Poista
 2. Mää tykkään! Varsinki liukuväri on mun mieleen.

  VastaaPoista
 3. Tykkään kyllä tuosta liukuväristä, vaikka väriyhdistelmät onkin just oudot enkä tiedä uskaltaisinko ikinä itse kokeilla. Mutta onneksi sä kokeilit, koska nyt uskaltaa ehkä itsekin mennä vähän vieraammille lakkayhdistelmävesille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vaikka tuupata vähän vauhtia! Vieraille vesille vaan rohkeasti! :D

   Poista
 4. Yllättävä väriyhdistelmä, mutta sehän on just parasta jos keksii jonkun vähän erikoisemman väriyhdistelmän, joka kuitenkin toimii! Kaunis liuku :)

  VastaaPoista
 5. Juu-u nää on hivenen oudot :D, mut tosta liukuväriyhdistelmästä mä kyllä tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...eipä se lakkaajakaan kovin normaali ole :D Kiitos!

   Poista
 6. Hah, mäkin kyllä jotenkin tykkään näistä aika paljon, silleen oudosti :D

  VastaaPoista
 7. Liukuväri on upee! Vähän outo väriyhdistelmä kyl (meinaan toi vihreä glitteri liu'un päälle), mutta silti nää on aika hienot :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!