lauantai 24. lokakuuta 2015

Leimauslauantai: Dive Bar


Se on täällä taas - Leimauslauantai! Nämä kynnet tein tosin perjantain puolella. Perjantai oli siinä mielessä hyvä päivä, että sinnittelin ilman päikkäreitä ja jopa vähän maistoin jotain!
Keskiviikosta perjantaiaamuun nukuin yhteensä 28 tuntia. Vähän oli voimat lopussa. Edelleen kurkkua aristaa ja oikeanpuoleinen korva (tai koko oikea puoli päästä muutenkin) on vähän huonossa jamassa, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa.

Mutta siis, tänään luvassa kynsihommiakin eikä pelkästään sairaskertomusta! Lakaksi valikoitui pitkän pohdinnan jälkeen Essien Dive Bar, joka on löytänyt tiensä kirppislaatikkoon ja sieltä pois lukemattomia kertoja. Nytkin otin sen sieltä ja mietin, että miksi ihmeessä sen olen sinne karsinut. Tiedän, että muutaman päivän päästä sen sinne taas mahdollisesti heivaan. 
En muista lakanneeni sillä aikaisemmin. Tikuttanut olen, mutta en muista lakan koskaan päässeen kynnelle asti.
Lakka on koostumukseltaan helppo kaveri, kaksi kerrosta on tarpeeksi. Ensimmäinen on läpikuultava, toinen täysin peittävä. 
Leimat nappasin BCN-021 laatasta, siinä oli kiva lehtikuvio tarjolla.


Leimauslakkoina käytin China Glazen Magicalia ja Harmonya, jotka molemmat leimaavat ongelmitta.
Tai jos ongelmia on, ne johtuvat lähinnä leimaajasta, ei niinkään välineistöstä.Dive Bar on kaunis, mystisen sävyinen lakka. Se taittaa sinivihreästä violettiin, tulee revontulet mieleen. En ole niitäkään muuten vielä kertaakaan nähnyt kunnolla ja sekös harmistuttaa. Yhtenäkin yönä niitä kuulemma oli ollut vaikka ja kuinka, aamulla Facebookissa siitä kaikki toitottivat ja käsittääkseni olin juuri mennyt tyytyväisenä unille, kun muut olivat rynnänneet ulos ihastelemaan. Ehkä on jotenkin kohtalon sanelemaa, etten niitä tule koskaan näkemään.Leimauksista yritin tosi coolisti tehdä kaksiväriset. Ei vaan ole mun juttu - tämäkään. No mutta, siksi on olemassa aina uusi lauantai, jolloin yritän ja kokeilen, ehkäpä toukokuussa 2042 koittaa se päivä, jolloin tämä homma sujuu minulta täydellisesti. Täytän muuten sen vuoden joulukuussa 60 (!). Joskos sitten kuuskymppisten kunniaks jotkut tosi päheet leimaukset?

Viime viikonloppuna olisi ollut mahdollisuus saada hyviä käytännön vinkkejä leimausasiantuntijoilta, Emmalta ja Sissiltä. Itse saavuin Cesarsille vasta illemmalla ja sitten hurahdin kokeilemaan maalausjuttuja enkä sitten enää ehtinyt leimaushommiin. Ehkä toisella kertaa sitten.

Kivaa lauantaita!

16 kommenttia:

 1. Mun mielestä nämä leimat on kyllä tosi hyvät :) Mullakin on noita vanhempia Chinoja leimauslakkoina ja toimivat tosi hyvin. Dive bar näyttää hyvältä, mulla ei ole sitä...miksiköhän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Chinan lakat, juuri nämä metallinhohtoiset on tosi hyviä leimauksessa :)

   Poista
 2. Just mielenkiintoisesti vaihtuu väri leimauksessa! Kivat on. :)

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään noista leimauksista, tosi hyvin erottuu väritkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Itse kai katsoo niin kriittisesti, olisin ehkäpä tykännyt vielä enemmän erottuvuudesta.

   Poista
 4. Tykkään hurjasti, varsinkin väreistä ja leimat on ihanat!

  VastaaPoista
 5. aivan tosi kauniit ja leimojen värikin on onnistumut =)

  VastaaPoista
 6. Jahas, mikas tama tammoinen laatta on? Kynnet on tosi kivat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!