lauantai 10. lokakuuta 2015

Leimauslauantai: Kevyt henkäys

Heti tähän alkuun haluan hieman kehaista itseäni. Leimauslauantai-sarja on menestyksekkäästi jatkunut, enkä ole sitä lopettanut kesken! Hyvä minä!
Lisäksi, en tiedä uskallanko sanoa ääneen, mutta leimaaminen on taas ihan kivaa puuhaa!

Minulle monestikin käy niin, että kun tekee jotain ihan hullua ja villiä kynsille, niin seuraavassa hetkessä on pakko saada jotain neutraalia tasapainoitukseksi. Niin tälläkin kertaa. Eilisten väri-iloittelujen vastapainoksi nyt luvassa hyvin hillittyä.Color Club on merkki, joka osaa tehdä hyviä, tasalaatuisia cremejä. Tai ainakin näin itse koen, sillä ne lakat, joita ko.merkiltä omistan, ovat järjestäen todella hyvälaatuisia lakkoja.
Poetic Hues on lakka, johon saatoin kehittää jonkinasteisen pakkomielteen kun se julkaistiin. Lakkahan ei ole minkäännäköinen, tuollainen peruskermaisen värinen nude, mutta siinä oli ehdottomasti sitä jotain. 

Lakka on myös yksi niistä, joiden olemassaoloa en vain ole muistanut. *kröhöm* OPI julkaisee myös tasaisesti neutraaleja sävyjä ja You´re So Vain-illa oli sävy, joka oli minulle se "pakkosaadatuohetitännemullenyt"-sävy, mutta kappas vain, minullahan jo tavallaan olikin se tässä pullossa jo. En rehellisesti sanottuna tiedä kuinka samankaltaiset ne ovat, mutta Poetic Hues riittää hyvin minulle.


Koostumukseltaan se ei ole kummoinen ensimmäisellä kerroksella. Raidottuu, mutta hei, vaaleat lakat... Toinen kerros korjaa tilanteen ja palauttaa hermot. Kolmannen kerroksen voi halutessaan lakkailla, mutta minä lakkasin vain kaksi. Päälle lakkasin piCture pOlishin mattaavaa lakkaa ja sitten odottelinkin tovin, että uskaltaa leimailla päälle.
Pyörittelin jälleen laattoja kädessäni ja tiedän nyt toistavani itseäni (tai tarvitsevani uusia laattoja!?), mutta käteeni jäi PUEEN49-laatta ja kuvioksi valikoitui ja aiemmin tällä viikolla syksykynsillä nähty kuvio. Suokaa anteeksi, mutta tykkään kuviosta!


Varsinaista hopeista leimauslakkaa ei minulla ole, mutta olen käyttänyt A Englandin Excaliburin aitoa ja alkuperäistä versiota, joka leimaa huikean hyvin. Nyt kaipasin hitusen enemmän kimallusta leimaan ja otin OPIn My Signature IS "DC":n käyttöön. Siinä on juuri sopivasti lisäkimalletta ja se leimaa ihan mukavasti.
Leimasimena minulla on nyt eniten käytössä CesarsShopista hankittu iiiiiso vaaleanpunainen löllöleimasin, Jumbo Stamper Metal Pink. Hyvät välineet ovat oikeasti palauttaneet uskoni leimaamiseen ja se on nykyään, niinkuin jo todettu, ihan mukavaa puuhaa!Virkistävää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kauniit ja ihanan rauhalliset nämät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Samaa mieltä. Silloin kun on neutraali ja rauhallinen sävy ja hillityt leimat, niin lopputulos on tosi jees =)

   Poista

Kiitos kommentistasi!