lauantai 3. lokakuuta 2015

Leimauslauantai: Syksyn taikaaSyksy <3

Okei, se sateessa tarpominen, hanskojen etsiminen, märissä lehtikasoissa rämpiminen ja tuulenpuuskat toki ei ole niitä kivoja juttuja, mutta syksyssä on sitä jotain. 
Kynttilät, lämpimät viltit, värikkäät puut, kuuma kaakao, sateenropina (sisällä kuunneltuna!) on niitä kivoja asioita.

Syksy on aina ollut lempivuodenaikani, mutta en osaa selittää miksi. Kesällä on lämmintä ja mukavaa ja loma, mutta se ei ole syksy. Talvi on vuodenaika, jonka yli voitaisiin mennä pikakelauksella. Tykkään niistä kevättalven päivistä, jolloin on pieni pakkanen, aurinko kimaltaa hangella ja linnut jo taas vähän laulavat, Mutta ei, se ei ole syksy.
Keväällä tulee sohjoa ja loskaa, syksyllä ei ole niitäkään. Syksyllä ei ole punkkeja, ei tarvitse sulloa toppahousuja päälle, ei tarvitse kolata pihaa.


 Syksyn kunniaksi otin Leimauslauantain operaatioksi tehdä tuplaleimat. Olen ehkä kyllästymiseen asti hehkuttanut piCture pOlishin lakkoja ja teen niin taas. Ne mokomat pirulaiset kaikessa ihanuudessaan leimaavatkin kohtuullisesti. Tai ainakin minun mittapuullani ihan kivasti - koska en ole hyvä ja taitava, ei lakkojenikaan tarvitse olla. Totes ja Malt Teaser olivat kokeilussa ja kuvio on BCN-039-laatasta. Vähän tuollaista villiviinimäistä köynnöskuviota, joka oli tarpeeksi siroa kynsilleni.

Vaaleanpunainen töhnä on Glisten&Glow CTRL-ALT-DEL-lateksisuojaa.
Mattasin koko höskän vielä ja lopputulos oli kiva!
Sain Miljan ja Pauliinan järkytettyä, kun kerroin, että oikein odotan leimaamista. Kaksikko on tässä jo kauan yrittänyt saada minua käännytettyä leimauksen kannattajaksi ja pikkuhiljaa se taitaa onnistua!
Mikä on Sinun lempivuodenaikasi?Autumn - my favorite time of year. <3

16 kommenttia:

 1. Kauniit <3 Olen kesäihminen mutta kieltämättä kuulaat ja aurinkoiset syyspäivätkin on kivoja. Kunhan on valoa ja lämpöä:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! <3 Mulal ei oo lempivuodenaikaa, kaikissa on puolensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuitenkin asua maassa, jossa on selvät vuodenajan vaihtelut, niin osaa kaikkia sit arvostaakin :)

   Poista
 3. Alkusyksy. Se pari viikkoa, kun ilma on raikas muttei kylmä, ja puut leiskuvat värikkäinä. Mutta valitettavasti heti perään tulee inhottavin vuodenaika, jolloin vettä sataa vaakasuoraan ja on vain pimeää, kylmää ja kurjaa.

  VastaaPoista
 4. Tykkään syksyn väreistä, muuta kivaa siinä ei olekaan. Talvea vihaan! Jotenkin vain raahaudun päivästä toiseen odottaen kevättä. Keväällä herään henkiin, kuten luontokin herää. Kesä on ihan paras! Rakastan lämmintä ja aurinkoa ja lämpimiä kesäiltoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti sanomani vielä, että talviuni ei olisi ihmisillekään mikään huono keksintö.

   Poista
  2. Täältä ehdottomasti ääni talviunille!

   Poista
 5. Nämäkin nätit :)
  Tykkään kaikista, mutta muissa on huonoja puolia, paitsi kesässä.. ehkä se sitten kesä on lemppari.

  VastaaPoista
 6. Vau, nää on hienot! <3 Vähän semmoset syksyset retrot. :)
  Syksyn kirpeät kelit on ehdottomasti parasta, kun kaiken peittää kevyt kuura ja jalkojen alla ratisee ja ritisee. Tänä syksynä sain kokea sen vaan kerran, ja sit tulikin jo lumet. Pah! Mut ei tääkään oo paha, kun maa on valkosena ja aurinko vielä lämmittää, vaikka onkin pakkasta. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!