keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Liisa suklaatehtaassa vai Jali ihmemaassa?

Tämän päivän kynnet ovat sellaiset ajatusten vuoristoradan tuotokset, ettei mitään rajaa. Vähän sellaiset, että kokeillaan kaikkea mahdollista samalla kertaa ja katsotaan mitä tulee. 

Käykö teille koskaan niin, että ajattelette yhtä asiaa ja pian huomaatte ajatusten linkittyneen jo aivan toisaalle? Minulle käy niin useasti päivässä. Usein niin käy myös ihan jonkun toiminnan yhteydessä, esim.siivotessa. Ensin pyyhit pölyjä ja seuraavassa hetkessä oletkin jo kyynärpäitä myöden jossain laatikon pohjalla etsimässä "juuri sitä vanhaa kasettia, jota kuuntelit joskus 90-luvulla ennen discoon lähtöä ja se pitää löytää nyt!" Lopputulema on se, että pölyt on pyyhkimättä, kasetti on ehkä löytynyt ja sen seurauksena tekstaat vanhalle luokkakaverille, jonka kanssa sovit kahvitreffejä seuraavalle viikolle.
Eilen illalla etsin nettikirppiksellä lapselle talvikamppeita ja hetkeä myöhemmin olinkin Helsingin Akvaariokeskuksen sivuilla katselemassa hullun kiilto silmissä itselleni "pientä joululahjaa" nanoakvaarioiden kohdalta. Kurkin myös niitä 720-litrasia, mutta kun ei mahdu olkkariin toista isoa allasta.... En yhtään tiedä miten ja missä kohtaa tuo harppaus tapahtui haalareista akvaarioihin, mutta niin kävi. Hupsista.

No mutta! Kynnet! 
Ne ovat siis juuri tällaisten ajatusjuoksujen aikaansaannokset. 


Aloitin ensi liukuvärillä, jonka tein piCture pOlishin Sorbetilla ja Kryptonitella.
Kryptoniten juuri myin, koska.. en tiedä. Joku päähänpisto sanoi, ettei voi omistaa kaikkia maailman vihreitä ja pistin myyntiin.Kuvioiksi tuli kolmioita ja palluroita, joihin käytin jos jonkinlaisia sävyjä.
Ihmismieli on kyllä jännä laitos. Näistäkin kynsistä ajattelin ensi tehdä ihan erilaiset ja näihin nyt sitten päädyttiin.

Näillä mielikuvitusmaailman kynsillä viihdyin ihan mainiosti, vaikka erikoiset olivatkin.
Mutta välillä saakin olla vähän outo!


Mitä Sinulle kuuluu?Sometimes my mind just wanders on side tracks.

8 kommenttia:

 1. Tervehdys, kiitos kysymästä, pakko vastata että siinä se menee kun ei viiti valittaa eikä valehdella. Kynnet on kyllä niin kivat että voi juku! Aivan ihana toteutus, tykkään ihan kympillä näistä ehkä hieman grafiitti-tyylisistä maalauksista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole, kiva kuulla, että tykkäilet :)

   Poista
 2. Ihanan oudot kynnet! Mä niin tykkään tällaisista laatikon ulkopuolelta tulleista idiksistä :).

  VastaaPoista
 3. Nää kynnet on ku joku hurmaava abstrakti taideteos!

  VastaaPoista
 4. Onpas kivat :) Ehkä suklaatehdas ihmemaassa? :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!