keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Ohi aiheen: Biotiini

Ohi aiheen, joka ei tavallaan liity kynsiin, mutta kuitenkin tavallaan liittyy. Moni kyselee meidän Kynsikoristelut-ryhmässäkin Facebookissa, että mitä tuotteita käytetään ja mikä tuote auttaisi saamaan vahvemmat kynnet?
Itse en käytä ravintolisiä D-vitamiinia lukuunottamatta, vaikka olis ehkä syytä. Syy tähän käyttämättömyyteen on puhtaasti se, että en varmaan muistaisi ottaa. D-vitamiinikin unohtuu silloin tällöin. Muistini on kuin kastemadolla ja minulla on puhelimessakin kahdesti päivässä muistutus soimassa, että muistan varmasti ottaa epilepsialääkkeeni. Hankin jopa dosetin, että pysyn kärryillä, että lääke on varmasti otettu. Tähän samaan dosettiin aion nyt tuupata muutkin otettavat medisiinit ja katsotaan oiskos siitä apua. Kaiken järjen mukaan kyllä.Edellisessä messujutussa olikin jo maininta, että seurueemme pysähtyi Apteq´n pisteelle ja saimme kattavan selostuksen tästä tuotteesta. Tämä paketti on omilla rahoilla hankittu eikä ole pakotettu kirjoittamaan, vaan halusin teille jakaa tämän itselleni uuden tuotteen. Ensimmäinen nappi on jo napattu naamariin.

Tämä tuote sisältää biotiinin lisäksi sinkkiä hyvin imeytyvässä bisglysinaatti-muodossa. Sinkki auttaa pitämään hiukset, kynnet ja ihon terveenä. Mukana myös metioniinia, joka on rikkipitoinen aminohappo, joka aktivoi keratiinisynteesiä ja auttaa biotiinia imeytymään. B6-vitamiini edistää normaalia kysteiinin tuotantoa, joka on hiusten rakenneaineen keratiinin luonnollinen osa. Pantoteenihappo (B5) on tärkeä ainesosa solujen luonnolliselle uudistumisprosessille. Bambu-uute on erityisen rikas hiuksille, kynsille ja iholle suotuisan luonnollisen piin lähde.


Tämä tuote on täysin kasvipohjainen, eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ei sisällä myöskään laktoosia, soijaa, sokeria tai liivatetta. Kapseli on pienikokoinen ja helposti nieltävä.

Pakkauksessa on 60 kapselia eli kahden kuukauden annosmäärä. Olen nyt siis aloittanut tuotteen käytön ja otan tilannekatsauksen kuukauden ja kahden kuukauden kuluttua. Erityisesti odotan mitä tapahtuu kynsille ja iholle, hiuksille en enää odota ihmeitä, tokkopa ne sen nopsempaan kasvaa?

Esittelijämies kyllä sanoi, että kynnet vahvistuvat ja kasvavat ja sen lisäksi, että hiukset kasvavat, niin myös kasvavat muutkin kehon karvat vauhdikkaammin. No jee, sehän se vasta mukavaa sitten onkin...!

Mielenkiinnolla odotan tuloksia ja tuleeko niitä.


Mitä ravintolisiä Sinä käytät ja miksi?

4 kommenttia:

 1. Mie popsin vain vitamiineja ja nekin on lasten versioita. Aikuisille kun ei pahemmin pureskeltavia tai imeskeltäviä tuotteita tarjota :/ Poretablettimuodossa juon jos niissä ei ole käytetty liivatteena possua tmv. Sitä en tiedä, että miksi syön, joka päivä tulee vaan napattua jommasta kummasta purkista vitamiinia.

  Juurikin tämmöiset biotiinit yms. on hankalia juurikin kapselimuodon vuoksi, ei pahemmin auta jos kapselin ottaa ja sitten sen oksentaa heti pois :D Magnesiumia söin kaksi purutablettia ja siihen se jäikin, ihan kammottavaa! Kuin pahvia olisi syönyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi juttu.. Nämä kapselit on kyllä tosi pieniä ja nesteen kanssa menivät helposti alas :)

   Poista
 2. Joka aamu otan kalsiumin, sinkin, D-vitamiinin ja monivitamiinin, ja illalla vielä toisen kalsiumtabletin. Mua kyllä hirveästi kiinnostaisi kokeilla biotiiniä, koska kynnet ovat nykyisin niin heikot. Ei vaan kovinkaan innosta se, että ihokarvatkin lisäisi kasvua, kun tuntuu että nytkin saa olla koko ajan höylä kädessä :D Innolla ootan kyllä sun testituloksia tästä tuotteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä saan nyt villahousut talveksi :´D
   Kirjoittelen kuukauden päästä tästä lisää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!