perjantai 9. lokakuuta 2015

Roosa Nauha- päivä

Tänään vietetään Roosa Nauha-päivää.
Olen aiheesta jutellut blogissa edellisinä vuosina enemmänkin ja aikaisemmat Roosa Nauha-kynteni voit kurkata TÄSTÄ ja TÄSTÄ.


Tänä vuonna on vuoro hassutella vakavan aiheen ympärillä! Vaikka syöpä ja kasvaimet ovat vakava asia, niiden ei tarvitse olla maailmanloppu ja niistä voi myös selvitä. Diagnoosi ei automaattisesti tarkoita kaiken menettämistä. Tänään on lupa myös iloita! <3

Suurin osa kynsistä sai ylleen räikeän pinkin Color Clubin All That Razz-lakan. Lakka kuivuu semimattaiseksi ja päällystinkin sen INM Out The Doorilla saadakseni kiiltoa. Lakkaa on kolme reilua kerrosta, se ei ole kovinkaan peittävää, mikä on ominaista neon-lakoille. Blobbicurea varten lakkasin pohjan piCture pOlishin Bright White-valkoisella ja apureina Razz ja Color Clubin Blue-ming.
Nam, mikä yhdistelmä!Blobbicure on tekniikka, johon olen todellakin tykästynyt. Se vaatii vielä kärsivällisyyttä ja hiomista, mutta alkaa pikkuhiljaa sujua.


Näistä kynsistä tuli hyvä mieli ja näiden myötä toivotan oikein hyvää ja iloista Roosa Nauha-päivää kaikille! <3

Hymyilkää!

12 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Täytyy kyllä muistaa hymyillä, nyt syksyllä äidillä möykyn poistaminen ja siitä syöpäsolujen löytäminen tapahtui onneksi tosi varhaisessa vaiheessa, eikä jatkotoimenpiteitä tässä vaiheessa tarvita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =)

   Ihania uutisia, mahtavaa! <3

   Poista
 2. Blobbicurea pitäisi kokeilla, hauskalta näyttää. Tosi nätit kun on vaan parissa kynnessä. Syöpä on paska juttu, isä onneksi parantui mutta kummitäti menehtyi. Elää muistoissa joka päivä ❤️

  VastaaPoista
 3. Mua harmittaa että jotenkin unohdin eilen kynsiä lakattaessa että on roosa nauha-päivä tänään :( oot tehnyt tosi kivat kynnet päivän kunniaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...mutta onneksi lokakuu on rintasyöpäkuukausi, hyvin ehdit lakkailemaan!

   Poista
 4. Superihanat kynnet! Värit on upeat ja blobbicure toimii hyvin aksenttikynsissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Blobbicure on tosiaan ehkä parhaimmillaan juuri nimenomaan aksenteissa, niin ei ole liian sekava lopputulos? :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!