keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Syksyä kynsillä - vielä kerran

Kohta on aika, jolloin kaivetaan taas toppavaatteet esiin, etsitään kadonneita villasukkia, kirotaan kohmeisia autonikkunoita ja liukastellaan hiekoittamattomilla teillä. 
Sitä ennen ihan hitusen vielä nautiskelen syksystä ja sen antamasta mahdollisuudesta tehdä vielä yhdet vuodenaikaan sopivat kynnet.Tänään jälleen kynsille pääsee siirtokuvia. Nämä olivat sävyltään hyvin kauniit ja klikkasin ne ostoskoriin ensimmäisten joukossa.
Lakkana on O.P.I HTF/VHTF-osastoon kuuluva You Don´t Know Jacques! Suede, joka on täydellinen lakka. Kaunis, ihana, hyvä koostumus... Lakka on kokoelmani kallein helmi, taistelin siitä Facebookin Kynsikoristekirppiksellä Huutokauppa-päivänä ja voitin. Se vaatii muutaman ylimääräisen euron, mutta lakka on jokaisen kuluttamani euron arvoinen.


Jaakon päälle lakkasin päällyslakan, koska sekä suede-versiona, että päällyslakan kanssa lakka on hyvin kaunis. Hehkutanko vielä?

MILV-siirtokuvista nikkaroin Jaakon kaveriksi lehtikärjet, joiden lopputulemasta olen vähän ristiriitaista mieltä; tykkään-en tykkää-tykkään...


Asumme rivitalossa ja meillä on joka kevät ja syksy taloyhtiön pihatalkoot. Tänä vuonna syksytalkoita ei ole vielä ollut ja pohdimme, että käykö niin, että ehtii ensilumi tulla ennen talkoita. Joskus on niinkin käynyt. Taloyhtiömme porukka on mukavaa sakkia ja talkoilu ei ole ollenkaan ahdistavaa, kun on mukavat naapurit. Yhdessä hoidetaan hommat ensin alta pois ja sitten istahdetaan grillaamaan ja ottamaan pari juomaa töiden päätteeksi.Pihapuista alkaa olla kaikki lehdet tippuneet ja haravan varteen on tartuttava. Minulta kysyttiin, että enkö tosiaan keksi syksystä pahaa sanottavaa, että voiko se todella olla lempivuodenaikani? Kyllä voi. Ja kyllä, keksin yhden kökön asian - lehtipuhaltimet. Maailman kamalin ääni ja sitä käytetään silloinkin, kun helpointa olisi ottaa harava tai harja avuksi. Kolmea lehteä pöhötellään menemään pitkin pihaa ja yritetään saada muiden kanssa samaan kasaan. Argh.Olin maanantain ja tiistain vielä työelämän pyörteissä ja nyt loppuviikon ajan vietän syyslomaa!

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!


Autumn nails - one more time!pst!
Sivupalkkiin on ilmestynyt kuvake, jonka kautta voit halutessasi käydä äänestämässä blogiani! Kisaan Beautybox-sarjassa vuoden inspiroivimman kauneusblogin tittelistä. Olen kovassa seurassa, mutta jos mielestäsi ansaitsen paikan kärkipäässä, anna äänesi. Kiitos <3

6 kommenttia:

 1. Hauska idea laittaa siirtokuvat vain kärkiin! Mulla oli tänään postauksessa tää sama decaliarkki, hassu sattuma:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua juu! :)

   Se on hyvä arkki! Sun kynnet oli kauniit! :)

   Poista
 2. Kiva idea! Kärjissä mäkin voisin noita nähdä käyttäväni. Koko kynsille en usko saavani niitä rypyittä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on oikeasti superhelppoja käyttää!! Suosittelen!! :)

   Poista
 3. Tuo on kyllä sievä siirtokuva-arkki :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!