torstai 12. marraskuuta 2015

Huurre

Marraskuiset aamut ovat olleet nyt melko kylmiä ja maata on koristanut hento huurre. Nämä kynnet saivat siitä inspiksensä. Toteuttaminen jäi myöhäiseen iltaan ja se vähän näkyy toteutuksessa, mutta suodatetaan ja katsotaan vähän vähemmän tarkasti..
Minulle käy usein niin, että teen jos jonkilaisia kynsiä ja sitten alkaa tehdä mieli ranskalaista manikyyria. Klassista ja naisellista.


Tällä kertaa sovelsin sitä paljonkin, mutta lopputulos oli ihan jees. Siihen nähden siis, että olisi pitänyt olla nukkumassa jo aikapäiviä sitten. Sitten jämähdin vielä jahkaamaan Facebookin ihmeelliseen maailmaan ja aamulla väsyttikin sitten enemmän kuin tarpeeksi.


Lakkana käytin Essencen valkoista ihmelakkaa. Se on älyttömän peittävä! Plussaa leveästä sudista, paitsi tässä kohtaa se oli hankala, kun piti tehdä tarkkaa rajaa. Loppu hyvin, kaikki hyvin!


Seurakseen lakkaus sai siirtokuvia ja hopeista kimallusta - huurrekynnet ovat valmiit!

Kuvissa myös näkyy marraskuu muutenkin; kuivuus rasvauksista ja öljyilyistä huolimatta ja sormeni (tai lähinnä kynnet) ihan sinertävät, kun on niin kylmä sisälläkin :D
Nukun myös villasukat jalassa. Uni ei tule, jos jalat palelevat.

Ihan mukavat arkikynnet kyllä. Haluaisin tehdä enemmänkin ranskiksia, mutta en koskaan muista tilata vinyyleitä. Mistä te tilaatte omanne tätä nykyä?Hrrrrr.

14 kommenttia:

 1. Ihanat klassisen kauniit kynnet!
  Mä en ikinä voisi nukkua villasukat jalassa, sillä mä en voi pitää niitä edes peiton alla öisin. Tulee ihan liian kuuma. :D Muuten kyllä varpaat on aina jäässä, mutta öisin jalat on tulikuumat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahhaha! Mä nukun aina nakuna, mutta sukat pitää olla jalassa :D

   Poista
 2. Kauniit <3
  Mulla on vinyylejä varmasti loppuiäks, tilasin niitä Vinyl It Upilta aiemmin aimo kasan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytys kans tehdä joku megatilaus.

   Poista
 3. Nää on tosi kauniit! Paitsi, että mulle tuli kylmä tätä lukiessa :). Mulla on aina talvella sormet sinisenä rystysiin asti. Kaupassakaan ei voi ottaa hanskoja pois, kun sormiin sattuu kylmyyden takia. Välillä lämmittelen käsiä teekupposen ympärillä ennen kuin kuvaan kynnet, koska mun iho menee ihan kamalalle rypylle, jos kädet on liian kylmät. Mun pitää muuten ehkä vohkia tää idea koukerosiirtiskynsiin. En ole millään keksinyt mitä niiden kanssa tekis, vaikka luulisi olevan helpointa. Mutta nää on kyllä just upeat <3.

  VastaaPoista
 4. Nätit ranskikset ♥
  Mie olen hommannut ranskisvinyylejä MiNails:lta, mutta siltkin teen ranskikset aina vapaalla kädellä :D

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit! Taitaa sulla olla vain taivas rajana, mitä kaikkea keksit kynsille maalata!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!