maanantai 2. marraskuuta 2015

piCture pOlish Nail Art Quarterly 2/2015!

Nyt onkin teille jännää kerrottavaa!


piCture pOlish on ehdttomasti yksi lempparilakkamerkeistäni. Lähes poikkeuksetta hyvä koostumus ja persoonallisia lakkoja. Cremet on hyviä ja erikoisemmat on tarpeeksi erikoisia erottuakseen massasta.

Huomasin kesemmällä heidän Instagram-sivullaan ilmoituksen kilpailusta ja laitoin osallistumispyynnön menemään. En tullut valituksi, mutta sain vastauksessa tiedon, että he järjestävät kyllä myöhemmin lisää ja aina kannattaa kokeilla onneaan.

Instagramiin tuli uusi ilmoitus, että seuraava Nail Art Quarterly on alkamassa ja jokainen halukas lähettäköön sähköpostia ja perustelkoon miksi juuri heidän tulisi päästä mukaan kisaan. Vapaita paikkoja on 50 ja teemana "Geometric". Ja palkinnotkin tieysti houkuttivat jälleen kokeilemaan onneani:

No.1 AUD $500.00 or create a collaboration shade with PP
No.2 AUD $300.00
No.3 AUD $150.00

Lähetin sähköpostia perusteluineen päivineen ja sitten arjen kiireiden keskellä unohdin koko asian. Muutamia päiviä myöhemmin sain työpäivän jälkeen sähköpostin, jossa kerrottiin, että olen yksi viidestäkymmenestä valitusta, jotka pääsevät tähän "erään" mukaan. Jännää!


Saimme jokainen osallistuja pitkän listan ohjeita ja käytännön asioista listan sekä tarkat aikataulut ja päivämäärät mihin mennessä mitäkin pitää tehdä ja mitä lähettää, jotta osallistuminen on hyväksytty. Oli tiettyjä välineitä ja tarvikkeita mitä sai ja mitä ei saanut käyttää ja tarkennuksia mitä teemassa sai ja mitä ei saanut olla.


Geometrisen teeman mukaan siis tehtiin ja lakoikseni valikoitui Swagger, Sky ja Hope. Tein erilaisia lakkauksia ensin paperille piirtäen ja hahmottaen ja niistä sitten lähdin rajaamaan vaihtoehtoja. Erilaisia ehdotelmia tein kynsille kaikenkaikkiaan viidet, joista nämä kynnet valitsin.

Halusin yhtenevän sävymaailman ja pitää mallin selkeänä, vaikka mahdollisuus olisi ollut kikkailla enemmänkin. Yksi syy miksi en kikkaillut, oli se, että halusin tehdä kaikki käsin maalattuna, ilman teippejä ja vinyyleitä, sekä pitää lopputuloksen minun näköisenä. Neljä muuta versiota olivat paljon hulluttelevampia väreiltään ja kuvioiltaan, mutta ne olivat muutaman päivän tuijottelun jälkeen liian sekavia kuitenkin. En ole vielä varma julkaisenko niitä muita hullutteluja blogin puolella; yhdet jo tuuppasinkin teille näkyviin ja ne olivat nämä kynnet.


Näihin kynsiin päädyin ja olen lopulta hyvin tyytyväinen.


Tyytyväinen olen senkin takia, että tein kynsiä armottoman flunssan kourissa; olin kahdeksan päivää poskiontelon- ja otsaontelontulehduksen kourissa ja tämän enempään en olisi pystynyt, jos olisin järjissänikin halunnut pysyä. Viidet kilpailukynnet, joiden jokaisen piti olla ne parhaat ja joista sitten valitsin. Melkoinen rutistus, voin sanoa.

Valkoinen kynsissä on Ra Paint-akryylimaalia, joka oli sallittujen tarvikkeiden joukossa. Käsin maalaaminen oli kivaa, mutta toki aikaa vievää. Kuten sanottu, olen tyytyväinen.

Instagramissa voit nähdä tagilla #ppnailartquarterly2 kaikki kilpailukynnet, jotka ovat mielettömän hienoja! Olen siis jälleen päätynyt melkoisen kovaan seuraan enkä tiedä yhtään miten lopulta käy, mutta tämä oli kiva haaste!Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!


Here is my entry for the piCture pOlish Nail Art Quarterly!

I´m very excited to be a part of it!

24 kommenttia:

 1. Huuuh, kuulostaa työläältä mutta varmasti mieluisalta. Onnea skabaan, tosi hyvin oot onnistunut näissä kynsissä! 😀

  VastaaPoista
 2. Vau, onnea! Kynnet ovat kyllä hienot ja värimaailma mitä parhain! :)

  VastaaPoista
 3. Siistii! Hienot kynnet, peukut pystyssä kisaan :) Mutta, mitä jos napsahtaisi ensimmäinen sija, voittaisiko raha vai suunnittelisitko mieluummin oman lakan :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =)

   Mä mietin tätä todella paljon, ja uskoisin, että suunnittelisin oman lakan. =)

   Poista
 4. Aika kova suoritus tulehduksista huolimatta, onnea kisaan! :)

  VastaaPoista
 5. Ohhoh mikä homma! Hyvin olet kuitenkin onnistunut, kyllä tällaisia kynsiä kelpaa katsella :) ♥

  VastaaPoista
 6. Tyylikäs toteutus! Onnea kisaan <3

  VastaaPoista
 7. oi, nää on hirmu hienot ! tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 8. Wau miten hieno juttu, onnea hirmusti kisaan!! Nää on ihanat kynnet, tykkään just tämäntyyppisistä geometrisistä kuvioista kovasti! Hyvä Kaisa!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =)
   Mä tyykkään myös ja näitä tehdessä pohdinkin, että miksiköhän en ole tehnyt tämän tyyppisiä aikoihin?

   Poista
 9. Onnea murunen! Tosi hienot kynnet sait aikaseks :)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihanat värit näissä, toivottavasti kisa menee hyvin ja tosi kiva että pääsit mukaan! <3

  VastaaPoista
 11. Onnea kilpailuun! Nää on upeat! ^.^

  VastaaPoista
 12. Huhhuh, wau mitka kynnet! Onnea skabaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!