maanantai 9. marraskuuta 2015

Sananen viikon aluksi

Olin tuossa jokunen aika sitten viettämässä lauantaipäivää Helsingissä. Sinne meneminen ja sieltä saapuminen oli yksi operaatio sinänsä. Asun Hämeenlinnassa ja en pidä ajamisesta isoissa kaupungeissa tai paikoissa, joissa en ole aikaisemmin käynyt. Vihaan eksymistä ja joudun paniikkiin, jos en heti tiedä minne olen menossa. Siellä sitten seikkailen maalaistollona muiden tukkeena, minulle tööttäillään ja minä olen itkun partaalla. Tällä kertaa kävi niin, että tiesin minne olen menossa, mutta minut kiilasi eräs herrasmies autollaan ja olin pakotettu kääntymään väärästä kohdasta. Ajauduin siis kaistalle, josta oli pakko kääntyä vasemmalle eli täysin väärään suuntaan. Päädyin jonnekin, jossa en tiennyt missä olin ja sitten soitin paniikkipuhelun Pauliinalle, joka tuli pelastamaan ja ehdimme ihan hyvissä ajoin Indiesdaysin Bloggers´ Inspiration Dayhin.

Paikan päällä oli tungos ja hössötys. Löysimme kuitenkin seuralaisemme Miljan ja Danielan kaiken keskeltä. Olen aikaisemminkin saanut kutsun, mutta olen ollut estynyt pääsemästä paikalle. Minulla ei ollut siis odotuksia päivästä, mutta jos tarkoitus oli saada inspiraatiota bloggaamiseen, niin päivä oli anniltaan melko köyhä. Muoti- ja lifestylebloggaajat ehkä saivatkin jotain irti, minä en saanut mitään. En oikeasti yhtään mitään. Enemmän minulle oli tarjolla I Love Me-messuilla.
Parasta päivässä oli kohtaaminen baaritiskillä ihanan Sallamarin kanssa, joka tuli juttelemaan ja kommentoimaan lookiani. Hänen seurassaan oli yhtä ihana Lara ja vietimmekin seuraavat hetket heidän kanssaan jutellen ja tutustuen. Molemmilla oli ihana tyyli ja heitä olisi mukava nähdä joskus toistekin. Tykästyin kovasti!

Pyörimme paikalla aikamme ja lähdimme sitten Pauliinan kanssa syömään. Milja ja Daniela lähtivät valmistaumaan illan gaalaan. Gaala siis oli Indiedaysin Blog Awards, jossa olin myös ehdolla Beautybox-sarjassa. En kuitenkaan saanut ehdokkuudestani huolimatta kutsua gaalaan. Kysyin asiaa jo aiemmin sähköpostitse, koska en tiennyt oliko kutsuni vain unohtunut vai mikä oli syynä valikoivaan jakeluun. Sain vastauksen, että "kutsuja ei ollut jaettavaksi kaikille, koska paikalle haluttiin kutsua muodin ja median edustajia ja vaikuttajia." Mutta ei ehdokkaita? Asia selvä. Tässä vaiheessa oli itselleni jo melko selvää, että ehdokkuuteni ei tule päätymään palkintosijoille.
"Jos kutsuja tulee vielä myöhemmin jaettavaksi, niin ilmoittelemme". Asia selvä. 

Niin siinä sitten kävikin, että ehdokkaat eivät sitten ennakko-odotuksista huolimatta kilpailleetkaan omissa kategorioissaan, vaan olivat portaalin kahden kategorian, Styles&Trends ja Living&Lifestyle, mukaan jaoteltu ja kaikki kolmisen sataa blogia olivatkin sitten yhtä suurta kasaa, joista sitten voittajat valikoituivat. En enää tiedä miten suuri osa oli äänestäjillä. Sain sähköpostiini ilmoituksen, että olen väliaikatiedoissa top kympissä. Tottakai se oli aika mahtava juttu ja olin siitä innoissani, mutta näillä äänestyksillä taidettiinkin vaan haluta klikkailuja sivulle, sen sijaan, että ihan ääniä olisi annettu suosikeilleen. Indiedaysin sivulta voi halutessaan käydä katsomassa voittajat listattuna, kiusallanikaan en laita tähän nyt linkkiä. Katkera en ole, lämpimät onnittelut voittajille, mutta jäi tästä hommasta vähän outo fiilis. Eikä minua haittaa, että voitto meni sivu suun, teiltä lukijoilta saama palaute ja kommentit ovat voitto itsessään. Kirjoitan blogia itselleni ja vuorovaikutus teidän kanssa on iso plussa tähän hommaan. Kiitos kaikille ja kiitos teille, jotka sitä äänestysnappia painoitte.

Parasta antia päivässä oli siis kivojen tyyppien tapaaminen. Kotimatkalle lähtiessä eksyin neljästi. Kiitos tietyöt sekä kiertoreitit sekä puhelimen loppunut akku. Päädyin lopulta autoineni pelastavalle Mannerheimintielle ja löysin kotiin.

Mitenkäs te blogikollegat? Oletteko olleet Inspiration Dayssa tai gaalassa? Millaiset fiilikset teille jäi?


Iloista viikkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Voi höh, kuulostaa kyllä melkoiselta kaaokselta. Itse en kutsua päivään saanut, mutta luulen että olisi muutenkin jäänyt väliin ihan vaan kun tuo ihmismäärä olisi ahdistanut. Etenkin näiden tämän vuoden kirjoitusten jälkeen on vaikeaa hahmottaa sitä glamouria päivässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisiä ehkä oli kuitenkin suht maltillinen määrä - tila ei ehkä ollut paras mahdollinen. (kapea ja huonot sijoittelut)

   Glamour oli kaukana. Sain kyllä maistaa hyvää inkivääriolutta! Muuten tarjoilut olivatkin erikoiset ja mauttomat :D

   Poista
 2. Onneksi kuiteski selvisit kaikesta huolimatta ja en ole koskaan ollut tuolla tapahtumassa

  VastaaPoista
 3. Itse olin siinä päivätapahtumassa ja jotenkin petyin. Odotin paljon ennemmän tapahtumalta mutta oli ihanaa nähdä kolleegoja ja uusia tuttuavuuksia eli sen kannalta päivä oli ihana :)

  VastaaPoista
 4. Olipa muuten viimeinen kerta, kun osallistun ko gaalaan. En olisi tilaisuuteen päässyt, mutta todella outoa, ettei ehdokkaille lähetetä kutsua. Tätä pöyristeltiin aika sankoin joukoin kauneusbloggaajien keskuudessa:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdokkuus jotenkin voisi olla syy saada kutsu, mutta ei? SItten kuitenkin paikalle oli kutsuttu heitä, jotka eivät olleet ehdolla. En tiedä olisinko edes päässyt gaalaan, mutta noin niinkuin periaatteessa pohdiskelen vaan... :D

   Poista
 5. Höh, kuulostipa huonosti järjestetyltä ja vähän oudolta tapahtumalta. Harmi ettet saanut mitään irti, mutta onneksi sait viettää aikaa mukavien ihmisten kanssa. :)

  VastaaPoista
 6. Olipas kurjaa kökköilyä sen gaalan kanssa :0 ! Mustakin noissa tapahtumissa on parasta muiden bloggaajien, niin kuin nyt vaikka teidän, näkeminen ja ois tosiaan kiva törmätä taas joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitetaan järjestää treffit kevään mittaan! :)

   Poista
 7. Mun mielestä on tosi outoa että ehdolla olleena ei saa kutsua!
  Ja että voittajat on valittu vaan ns. Kahdesta isosta kategoriasta :/
  Mä ainakin äänestin ihan suoraan ja pelkästään Beautybox-sarjassa, että tuntuu kyllä näin äänestäjänä tyhmältä jos sillä ei ollu mitään merkitystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja luulin, että jokaisesta sarjasta valitaan voittaja, mutta...

   Poista

Kiitos kommentistasi!