sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Sunnuntailukemista

Internetin ihmeellisessä maailmassa törmää usein jos jonkinmoiseen sivustoon...
Luen paljon muitakin, kuin kynsi-ja kosmetiikkablogeja ja päätin jakaa tähän teille muutamia suosikkejani sunnuntain kunniaksi. Tykkään itsekin, kun joku vinkkaa jostain hyvästä blogista, tv-sarjasta tai kirjasta.

Project Mama-blogia kirjoittaa serkkuni Katja.
Hänellä, jos kenellä on sana hallussa ja hänen kirjoittamiinsa juttuihin voi todellakin samaistua. Kirjoituksissa liikutaan perhearjen ja politiikan koukeroissa, kommelluksissa, itkussa ja naurussa, hyvällä sävyllä sarkasmia höystettynä.
Jos et ole tutustunut Katjan blogiin tätä ennen, suosittelen vahvasti. (Ei ole mikään maksettu sukumainonta! :D )


Sisustusblogejakin luen ja jossain kohtaa tympäännyin, kun niissä vilisi hyvin paljon kaikissa vain valkoista, valkoista, valkoista. Kuitenkin All You Need Is White on blogi, johon en kyllästynyt. Kauniit kuvat!!
Hunajaista on yksi lempparini, koska Hämeenlinna rulettaa.


En enää edes muista miten tähän blogiin aikanaan päädyin, mutta jäin heti koukkuun. Mystistä, syvää tekstiä. Juuri se mystisyyden verho saa minut aina vaan palaamaan uudelleen ja uudelleen tähän blogiin. Kirjoittaja paljastaa itsestään paljonkin, paljastamatta kuitenkaan mitään ja kaikkea siltä väliltä. Vaikea selittää. Tätä blogia lukiessa olen itkenyt enemmän kuin ikinä minkään internetistä löytyneen asian takia.
Mustelmia puuterin alla, olkaa hyvä.


Otto uskaltaa sanoa "vittu" ja "perkele". Miesnäkökulmaa perhearkeen ja yhteiskunnallisiin asioihin. Söpöt lapset ja kaunis vaimo. Akkavalta on paikka, josta näistä löytyy juttua.


Blogien lukemiseen jää itseltäni joskus hyvin vähän aikaa. Joskus menee viikko, puolitoista, etten lue mitään ja sitten joskus vietän koko illan lukemassa lukemattomia (ehhehhe) juttuja.

Mitä Sinä luet juuri nyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!