perjantai 4. joulukuuta 2015

Etukäteiseimauslauantai: Pikkujoulukynnet

Tänään tupsahtaa eetteriin etukäteisleimauslauantai (on se sana!!), koska huomenna mitä suurimmalla todennäköisyydellä makaan madafakin darran kourissa. Huomenna illalla pitäisi tosin koittaa uuteen nousuun, koska olen lupautunut ystäväni seuraksi kaupungille ottamaan sivistyneesti pari (jatkojen kautta kotiin). 


Tänään siis järjestetään Pikkujoulut työpaikallani ja olen yksi "järjestelytoimikuntaan" kuuluvista tyypeistä. Juhliin on tulossa 57 ihmistä tai ainakin niin monta ilmoittautui. Järjestelyt ovat hyvällä mallilla ja illasta tulee varmasti hauska! En ole aikoihin ollut missään, saati että juonut mitään.


Pikkujoululookiani varten kävin ystäväni Johannan luona laitattamassa ripset kuntoon. Hänellä on ihana viihtyisä koti-parturi-kampaamo, mutta hän liikkuu tarvittaessa myös asiakkaan luo. Ripsiä hän kuitenkin tekee enää putiikissaan. Siinä on mukavaa köllötellä ja samalla vaihtaa kuulumiset.
Pidennykset minulla on ollut useasti aikaisemminkin ja sekä klassiset että volyymit. Nyt otatin volyymit, koska halusin vähän enemmän näyttävyyttä juhlan kunniaksi. Pituus kuitenkin pidettiin maltillisena, 10-12mm. Ei Tuksu-lookia, kiitos.


Pyörittelin tosi kauan mielessäni erilaisia ajatuksia mitä kynsilleni haluan. Punaista, kultaista, hopeaa. Päädyin kuitenkin siihen, että tein klassisen rankalaisen manikyyrin. Meinasin jo jättää siihen, uskokaa tai älkää. Sitten kuitenkin alkoi se höperö nostaa päätään ja päätin koristella. O.P.I I Snow You Love Me-puteli esiin ja pylpyröitä noukkimaan. Ne asettelin ranskiksen rajalle ja muutamat kynnet koristelin lumihiutaleleimoilla BCN-051-laatasta, A Englandin Excaliburin alkuperäisellä versiolla.
Tiedän, että toistan itseäni, mutta rrrrakastan tuota laattaa.


Tänään saattaapi ilmestyä Instagramin puolelle kuvia Pikkujoululookista kokonaisuudessaan. Käyn pikakampauksessa töiden jälkeen ja sitten etkoillaan ennenkuin kekkerit alkavat. Kivaa päästä pitkästä aikaa tuulettumaan.


Tänään myös vietämme mieheni kanssa 6-vuotishääpäiväämme.
Priorisoin ja valitsen firman bileet!
Mies kaiken päälle lupasi leikkiä lapsenvahtia koko viikonlopun, että rouva voi vetää kahden päivän rännin. #besthusbandever

Lakkoina siis O.P.I I Snow You Love Me, A England Excalibur (original) ja Essence Wild White Ways. Ranskiksen rajat tein vinyylien loistaessa poissaolollaan Glisten&Glown CTRL-ALT-DEL-lateksin avulla! Helppoo kun heinän teko!

Superkivaa viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!