perjantai 18. joulukuuta 2015

Joulukynnet-teemaviikko: Bling bling!

Kirppislaatikossani majailee ihan mahdottoman monta lakkaa. Jotkut löytävät sieltä tiensä takaisin suosioon, osa jää sinne unholaan.
Näitä kynsiä aloitellessa päätin kurkata kirppisteltävien suuntaan. Käsiini eksyi OPI The Living Daylights. Lakka, jolla (noloa myöntää) en ole lakannut kertaakaan muuta kuin tikulle.


 En edes muista miten ja miksi lakka on minulle päätynyt. Sen muistan, että heti tikuttamisen jälkeen olen yrittänyt päästä siitä eroon, siinä onnistumatta. Ruma ja outo. Jokin siinä viehättää, mutta se ei tunnu "omalta".

Jostain vinksahtaneesta syystä päätin ottaa lakan avukseni ja tehdä sillä glitter-ranskiksen.
Miksi? En tiedä.
Pohjalle lakkasin OPIn I Theodora Youta yhden kerroksen. Kärkin töpsöttelin ja lakkailin glitteriä ja pinnan tasoitin INM Out The Door-pikakuivattajalla.

Ja jestas, mutta minäpäs sitten tykkäsinkin näistä ihan tosi kovasti!!


Ei ehkä nyt ihan se kaikkein onnistunein lopputulos, mutta mielestäni sopivasti juhlavat ja näillä viihdyin!  En ole ihan sata varma säästyykö tämä lakka lopullisesti kirppiskohtalolta, mutta olen ihan tyytyväinen, että annoin sille mahdollisuuden. Ehkei se tosin sovellu muuhun kuin tällaisiin lakkauksiin?Plussaa se, että nämä kynnet olivat nopea tehdä ja tällä samalla konstilla voi saada muillakin yhdistelmillä kauniita kynsiä aikaan.


Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Lakka on kyllä erikoinen mutta päätyi kiertoon koska on järkyttävä poistaa! Glitterit piti kaapia irti saksilla ja kerta riitti. Silloinhan ei ollut vielä peel-off aluslakkoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en käytä peel offia :D Hetken muhittaminen vanutupon alla on mulla toimiva keino ja hermot ei menneet :)

   Poista
 2. Onpa mielenkiintoinen lakka, en itsekään osaa sanoa onko se ruma vai kaunis :D Mutta kynnet on tosi kauniit, huippua että annoit lakalle vielä mahdollisuuden! :) ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!