maanantai 14. joulukuuta 2015

Joulukynnet-teemaviikko: Karkkitangot

Olen hymyssä suin lukenut arvonta-julkaisuuni tulleita kommentteja. Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille, niitä on ollut mukava lukea!

Tänään starttaa Joulukynnet-teemaviikko, joka on saanut inspiraationsa, yllätys yllätys, Joulusta! Tämän viikon aikana blogiin tupsahtaa joka päivä yhdet kynnet, jotka tavalla tai toisella mielestäni liittyvät Jouluun.

Teemaviikon aloittavat Karkkitanko-kynnet, jotka olen tehnyt kuivamarmorointitekniikkaa hyödyntäen.Kuivamarmorointi on hitusen nopeampaa ja siistimpää puuhaa kuin vesimarmorointi, mutta silti sanoisin vesimarmoroinnin olevan helpompaa. Mielipide toki vain omani ja joku toinen voi olla täysin eri mieltä. Tämä laji on kuitenkin sellainen, jossa opittavaa on vielä tuhottoman paljon. Kuivamarmoroinnissa kuvioiden tekemisessä saa olla tarkkana, ettei hetken kuluttua ole kynnellä vain kasa mössääntynyttä lakkaa.Käytin lakkana Essencen valkoista Wild White Waysia, joka on kyllä mainio valkoinen. Sen miinuspuolena on kuitenkin armoton paksuuntuminen, kun loppu alkaa pullossa häämöttää ja kirosin pulloa ääneen näitä kynsiä tehdessä. Täytyy kuitenkin kyseistä yksilöä hankkia lisää, sillä se osoittautui oikein hyväksi lakaksi ja hintakaan ei päätä huimannut. (parin euron luokkaa)


Valkoisen, kostean lakan päälle tiputtelin tippoja, punaista; OPI Red Fingers&Mistletoes ja vihreää; Essie Mojito Madness.
Kuviointia tein piCture pOlishin marmorointityökalulla.


Päälle lakkasin kerroksen INM Northern Lights Hologram Top Coatia sävyssä "Gold", joka ei välittynyt kuviin, mutta oli livenä ihan mielettömän kiva lisä!


Joulussa ehdottomasti parasta on syöminen. Aattona olemme aina ihan vain kolmistaan; minä, poikani ja mieheni ja saunomme, käymme haudalla ja syömme, syömme ja syömme. Avaamme lahjat ja syömme taas. Joulupäivänä tai seuraavana olemme sitten käyneet mieheni äidin ja hänen miehensä luona syömässä ja se käynti on parasta, koska anoppi tekee möröä. Mörö on luumusoppaa, jonka päälle tulee iso nokare kermavaahtoa. NAAAAAAAAAAAAAAAAM.


Mitä Sinä toivot Joulupukilta?


Christmas-nails-theme-week!

5 kommenttia:

  1. Nää on kyllä niin herkulliset. Jotenki mehukkaa!

    VastaaPoista
  2. Voi apua miten ihanat kynnet! Mahtava idea, pakko vielä apinoida tämä jos ennen joulua vaan ehdin :D Ja pukilta en erityisesti odota mitään, vaan enemmän odotan joulun rauhallisuutta ja yhdessäoloa, kun mennään jouluksi siskon luo miehen kanssa ja sinne tuleekin sitten koko perhe ♥

    VastaaPoista
  3. Tosi upeet! Mua jotenki ahdistaa kuivamarmoroinnissa se et pitää olla niin älyttömän nopee ettei lakka kerkii kuivua :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!