lauantai 19. joulukuuta 2015

Joulukynnet-teemaviikko: Punaista ja kultaa

Olin jokin aika sitten ystäväni Anun luona istumassa iltaa. Nautimme Aloe vera-jutuista ja lakkailin sitten porukalle pikkujoulukynsiä.

Anulle lakkasin punaista ja kultaa sisältävän liukuvärin ja se jäi mieleeni sen verran kummittelemaan, että päätin tehdä samantyyliset kynnet itsellenikin. Anun kynsiin tuli lisäksi kultaista pitsileimaa, mutta jätin sen itseltäni nyt pois. Ihan vaan siksi, että olen hukannut sen leimauslaatan. Muistini on kuin kastemadolla, joten ihan heti en sitä odota löytäväni...Punaista osaa tässä näytelmässä esittää OPI Red Fingers&Mistletoes, joka on nähtävästi nyt minun tämän Joulun joululakkani. Sain sen kaupan päälle Cesars Shopista I Love Me- messujen aikaan.

Kultainen lakka on Essencen "On Air!", joka on kyllä ihanan juhlava kultainen hitulalakka. Sekä tämän punaisen, että kultaisen siistiminen kynsinauhoilta oli operaatio sinänsä. Suojasin liukuvärin tekemisen ajaksi mahdollisimman hyvin, mutta silti sitä himputin hitulaa tuntui olevan varpaissa asti.


Kynsistä tuli mielestäni tosi onnistuneet ja juhlavat. En halunnut koristella liikaa, koska kauniit lakat ansaitsivat päästä oikeuksiinsa, joten lisäsin vain parit niitit.


Minulla alkaa tänään joululoma, olen lomalla 3.1. asti ja 4.-5.1. olen töissä ja sitten taas loppiainen välissä ja sitten täydellä teholla taas 7.1. Töissä tulee kokoonpanoomme muutoksia hieman, mutta ihan innolla odotan kyllä kevättäkin.Mikä on Sinun punainen joululakkasi?

4 kommenttia:

 1. Mulla punainen joululakka taitaa olla OPIn Ali's Big Break. Se muistuttaa vähän China Glazen Ruby Pumpsia, joten menee erittäin hyvin jouluun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole Rubya, mutta sitä näkyy nyt kaikkien kynsillä. Ja onhan se kaunis kuin mikä!

   Poista
 2. Ihanat kynnet :). Mä olen miettinyt tällä viikolla mikä se oma punainen olisi mutten oikein päässyt mihinkään lopulliseen päätelmään. Jokaisessa on jotain ihanaa, eikä yhtä voi nostaa yli muiden!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!