torstai 31. joulukuuta 2015

Laitetaan vuosi pakettiin - vuoden 2015 kivoimmat jutut

Vuosi 2015 oli itselle melkoista myllerrystä siviilielämässä ja jälleen tämän blogi ja sen kautta elämääni tulleet ihmiset edustivat sitä, minkä avulla pääsin hetkeksi karkuun kaikkea kurjaa arkea.

Istahdin eräänä iltana lukemaan omaa blogiani läpi ja vuodessa on tullut taas kehitystä (omasta mielestäni) sekä lakkaamisessa, kuvaamisessa että kirjoittamisessa. Luettelen nyt vuoden 2015 kohokohtia; lakkauksia ja muuta mukavaa!


UNIKKO-KYNNET ovat yhdet koko blogini historian suosikeistani ja pääsevät helposti tälle listalle mukaan. Näissä onnistui kaikki.
Samaan aikaan tämän lakkauksen kanssa tulin hankkineeksi lightboksin, kuvauslaatikon, joka antoi kuville ihan uuden ulottuvuuden.

VIOLETTIA IHANUUTTA oli luvassa heti vuoden alussa ja tuntuu hassulta katsoa kuvia, kun tuntuu, että ihan juuri äskenhän nämä lakat olivat kynsillä, mutta ehei, siitä on jo lähes vuosi!!

JÄLLEEN YHDET IHANUUDET, joiden uudelleen tekemistä olen harkinnut vakavasti. Näiden kynsien taustalla oli ihanan Sinin ihana lakkaus.


Helmikuussa sain yhteistyöpyynnön Kauneutta.comilta ja heidän kanssaan homma jatkuu edelleen. Helmikuussa myös tulin hankkineeksi MAAILMAN IHANIMMAT LAKAT.
Helmikuussa suljin Kynsisirkuksen esiripun hetkeksi, sillä henkilökohtaisessa elämässä oli meneillään niin paljon kaikkea, ettei voimia mihinkään, edes bloggaamiseen ollut. Ja koska tämä on harrastus, ei työ, niin koin voivani hetkeksi hengähtää.

YHDET TYÖLÄIMMISTÄ KYNSISTÄ tein poikamme 7-vuotissynttäreille maaliskuussa. Niitä oli kiva tehdä, mutta olivat suht vaativat.

Huhtikuussa puhuin blogissa ohi aiheen TISSIASIAA, jossa lopuksi totesin, että "Tulen ulkoisesti muuttumaan. Uskon kuitenkin, että tulen rakastamaan arpiani paljon enemmän kuin isoja rintojani."
Rintojeni painopiste muutettiin ja molemmista rinnoista leikattiin n.600g pois. Kuppikoossa ero näkyy kahden koon verran, eli ihan pienirintaisin en vieläkään ole, mutta painopisteen muuttaminen oli merkittävän iso asia. Pääkipuni ja migreenini on vähentynyt, liikunnan harrastaminen on jälleen mielekästä ja leikkauksen lopputulos muutenkin kaunis ja siisti.
Rintojenpienennysleikkaus oli ehdottomasti yksi tähän astisen elämäni parhaita päätöksiä ja rakastan jokaista arpeani enemmän kuin aiempia isoja rintojani. TÄSTÄ pääset lukemaan leikkauksen jälkeisiä tunnelmia tuoreeltaan.

Toukokuussa juuri ennen leikkaustani Pauliina auttoi hiusteni MUODONMUUTOKSESSA ja myös kynnet saivat UUDEN ILMEEN ja leimasin onnistuneesti!!

Kesäkuisena iltana sain päähäni TUNNUSTAA RAKKAUTTA. Ällöä siirappia.

31 päivän haasteenkin taisin aloittaa ja saattaa ihan melkein loppuun asti... Pari kohtaa ehkä vielä olisi tehtävänä, mutta kukapas niitä nyt muistelee... Innostun haasteista, mutta olen huono saamaan niitä loppuun asti. SINISET KYNNET olivat kuitenkin hyvin, hyvin onnistuneet, samoin PUNAISET LEGO-KYNNET sekä nämä ihanat PITSIKYNNET.


Lokakuussa olin koko viikonlopun I LOVE ME-MESSUILLA, kokeilin Ra Nailsin RA PAINT-AKRYYLIMAALEJA ja ihastuin PRIMA DONNAAN.

Marraskuussa kerroin tarinan ISÄSTÄNI ja pääsin kilpailemaan piCture pOlishin NAIL ART QUARTERLYYN!

Joulukuussa otettiin rennosti ja vedettiin läpi Joulukynnet-teemaviikko sekä synttäriarvonta ja oltiin ja nautittiin lomasta.Haluan toivottaa hurjasti iloa ja onnea kaikille vuodelle 2016! Toivottavasti pysytte Kynsisirkuksen menossa mukana myös tulevana vuonna <36 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!