perjantai 1. tammikuuta 2016

Better late than never, right?

Oikein hyvää ja ihanaa uutta vuotta ystävät! Toivottavasti tämä vuosi tuo meille kaikille mukanaan jotain uutta ja hauskaa sekä paljon onnea ja iloa. 

Viime vuonna joulukuussa (eikun siis toissavuonna eli 2014!) luonani vietettiin PIKKUJOULUJA. Saimme silloin ihan mahdottomasti tavaroita, joista minulla on edelleen tavaroita esittelemättä blogissa. Niitä täällä näkyy aina kun jokin tavaroista osuu kohdalle ja tulee käyttöön. Nyt kävi niin, että sponssipussukasta saatu Lumenen ihana lakka löysi monen mutkan kautta takaisin luokseni. Lainasin sen ystävälleni kokeiluun ja sitten itseni piti lakata sillä heti, koska lakka oli juhlava. Lakka kuitenkin matkasi ystävältäni hänen siskolleen, joka lainasi lakan ystävälleen, joka lainasi eteenpäin ja näin lakkasi jatkoi matkaansa vuoden! Päätyen luokseni nyt takaisin. Pullossa on reilusti tavaraa jäljellä ja lakka on moitteeton.


Lakka on Brilliant Satin Luxury-lakka, joka on osa gel effect-porukkaa. Tämä sävy on nro 37, Starry Nights / Tähtiyöt.
Mehukas, kaunis, naisellinen! Ihan ehdottomasti parasta oli huomata leveä suti! Ehkä jopa aavistuksen leveämpi kuin Essien Suomi-sudissa ja näin ollen lakkaaminen oli helppoa ja lakka kuivui nopeasti. Koostumus oli sopivan paksu ja pysyi aisoissa, kynsinauhoilta ei ollut siivottavaa paria pientä kohtaa lukuunottamatta.
Lakkasin lakkaa kaksi kerrosta enkä laittanut päällyslakkaa. Ei tarvinnut lakan ollessa itsessään jo kauniin kiiltävä.


Lakka tasoittui helpohkosti ja tykkäsin tästä sävystä todella paljon! Pohdin strasseja ja leimaamista, mutta jätin ne sikseen, kun en keksinyt sopivaa tapaa koristella.
Joskus voi olla ihan oikeasti vain yksivärisellä lakalla, jos se on näin kaunis!


Asiaa pohdittuani hoksasin miksi miellyin tähän lakkaan niin kovin. Se muistuttaa minua yhdestä ikilempparistani, O.P.I Every Month Is Oktoberfestista. Ne ovat erilaiset lakat, mutta fiilis on sama.



Onko Sinulla karkulaisia, jotka ovat palanneet kotiin?

Hyvää vuotta 2016!


I´m welcoming 2016 with this gorgeous polish by Lumene. 
Happy New Year <3

6 kommenttia:

  1. Hahaa, ihanaa että kaveri löysi tiensä takaisin :D Todella nätti tapaus muuten :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis lakka! onneksi palasi kotiin :) Omia lakkoja ei taida olla jäänyt maailmalle kiertelemään, mutta kaverin yksi China Glaze on hengannut mun helmerissä varmaan jo kohta pari vuotta :D eipä sillä tosin ole ollut kovin kiire saada sitä takaisin..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!