keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Brownie

Ah, hyvä että on vapaata. Johan tässä kaksi päivää olikin töitä loman jäljiltä. Lomalta paluu ei ole koskaan mitään helppoa hommaa. Juuri kun saa lomamoodin täyteen iskuun, niin se loppuu. Pyh pah.
Kuusi koristeineen ja muut jouluhässäkät keräsin pois jo Tapaninpäivänä.

Tänään luvassa uusinta innostustani, kuivamarmorointia. Se vaan on helppo tapa saada nopeasti näyttävää ja on vähemmän sotkuista kuin vesimarmorointi. 

Lakkoina piCture pOlish Malt Teaser, Kubissilta nro 72 pohjana ja nro 69 kuvioissa. päälle lakkasin INM northern Lights Hologram Top Coatia, sävy "Gold".Pohjalle siis kerros nro 72, vaaleaa Kubissia. Se muistuttaa hyvin paljon piCture pOlishin Cherishia, sillä erolla, että Cherish sisältää enemmän holohippuloita, missä taas Kubiss sisältää vain sellaista helmiäiskimallusta, mutta aivan hyvin tämä voi olla sellainen "köyhänmiehenversio". Lakkasin toisen kerroksen vaaleaa, johon sitten pilkkutikulla (dotting tool) tippoja kahdesta tummemmasta lakasta. Sitten kuvointeja piCture pOlishin marmorointityökalulla pintaan ja hetken kuivattelun jälkeen päällyslakan vuoro.


Tiedättekö kun joissain hienoissa kahviloissa tehdään kaikenmoisia kuvioita kahvien ja muiden juomien pintaan? Näistä tuli mieleen vähän sellaiset.  Kahvikynnet.


Malt Teaser on ihana mehevä ruskea creme, jonka koostumus on taattua pp-laatua. Kubiss on ollut yllättävä tuttavuus, hinta-laatu-suhde on ihan jees. Valikoima lakoissa yllättävän laaja ja varsinkin cremeistä olen tykännyt. 
Olen saanut nämä yksilöt kokeiluun Kauneutta.comilta. (Klikkailu ei hyödytä minua, on vain teille avuksi.) 


Hyvää loppiaista! Onko kuusi ja koristeet jo kerätty pois?

16 kommenttia:

 1. Nätit kynnet ja ihanat värit! :)

  VastaaPoista
 2. Oioi ja Nam! Todella muistuttaa ihan jonkun kahvilan cappuccinoa! Ihanat ♥ Mä en voisi edes olla tollaisilla kynsillä, kun tekisi mieli syödä ne ;D

  VastaaPoista
 3. Kuusi lähtee tänään. Onpa kyllä ihastuttavat kynnet ja mullekin tuli näistä latte- tms fibat, mitä niitä nyt onkaan. En juo koskaan erikoiskahveja, mutta on ne kauniita katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en juo muuta kahvia kuin Irish Coffeeta ;)

   Poista
 4. Värimaailma on kyllä aivan ihana ja kynnet muistuttaakin kahvin päällä olevia kuvioita. Mulle tuli se mieleen jo ennen kuin luin postauksen läpi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän nämä on onnistuneet, kiitos! :)

   Poista
 5. Nämä on kyllä upean näköiset! Tykkään koristelusta ja väreistä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!