keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Gradient+splatter

Edellisen mokalakkauksen jälkeen halusin saada kynsille jotain kaunista ja kivaa. Marmorointi houkutti, mutta koska en saanut päätettyä sävyjä, päätin tehdä liukuväriä ja sen päälle pitkästä aikaa splatterin.


Liukuvärin tein KoneHelsingin QD01 Snow White ja piCture pOlishin Twinkle-lakoilla. Mattasin liukuvärin ja aloin tekemään splatteria sen päälle. Teen sen yleensä pillillä, mutta näin videon, jossa se oli tehty pinnillä! Pinnin silmukkaan laitettiin lakkaa ja siihen puhallettiin. Se oli yhtä hankalaa kuin pillilläkin, mutta tykkään satunnaisesta lopputuloksesta, minkä tämä tekniikka tarjoaa.


Puhalluksessa käytetyt lakat ovat Color Clubin Lavenderling ja Kubissin nro.69. Olen edelleen ärsyyntynyt siitä, ettei lakoilla ole muuta nimeä kuin numero. Joskus se lakan nimi saattaa olla ratkaiseva tekijä ostopäätöksessäni.

Tykkäsin näistä kynsistä ihan hurjasti ja viihdyinkin näillä hyvin.  Minulla on listalla noin parikymmentä eri juttua mitä haluaisin kokeilla, mutta en osaa päättää missä järjestyksessä etenisin! Yritän ottaa vuoden 2016 haltuun vuotena, jona kokeilen itselle uusia juttuja koristeluiden saralla.


Mitä Sinulle kuuluu? 


Subtle matted gradient topped with splatter. 
I loved the outcome - hopefully you liked it, too.

10 kommenttia:

 1. Nämä on todella nätit! Jo pelkästään liuku alla on tosi komea, mutta viimeistään tuo splatter täydentää kynnet todella nätisti. Ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mirka! Näillä kyllä viihtyi!

   Poista
 2. Ihana väritys, on muuten totta että joskus viimeisen osto kimmokkeen voi antaa osuva lakan nimi. Valtakunnassa kaikki hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat! <3 Mä en edes uskalla kokeilla splattereita sen sotkun takia. Mun tuurilla lakkaa ois nimittäin katossa asti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njäääh, ei ihan kattoon asti lennä. Puoleen seinään asti vaan! Kokeile rohkeasti! :)

   Poista
 4. Voi miten kauniit :) tosi ihanat värit!

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis lakkaus ja ihanat värit (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!