sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Hedelmäsalaatti

Tämä viikko on ollu aikamoista hötkyilyä. Tiistai-iltana kävi sellainen ilo, että hampaastani lohkesi iso pala. Istuin sohvalle ja tunsin kulmahampaassani pienen terävän kohdan. Kokeilin sitä kynnellä ja yhtäkkiä hampaastani putosi puolet pois.


 Minulle on tehty elämäni aikana paljon oikomishoitoa ja hampaita on täytynyt poistaa, jotta ne kaikki mahtuvat suuhuni, mutta reikiä ei ole koskaan ollut. Olin hyvin kummissani tapahtuneesta ja hammasta ei missään vaiheessa ole särkenyt. Muistelin, että syksymmällä tunsin pienen terävän kohdan hampaassa, mutta seuraavana päivänä en enää ja unohdin koko asian, kunnes se nyt palautui mieleeni. En ole varma, että oliko hammas jo silloin halki.


Soittelin hädissäni keskitettyyn ajanvaraukseen ja kyselin, että mitäs nyt..? Särkyä ei ole, että luokitellaanko kuitenkin kiireelliseksi? Mielestäni kun ei ole kovin normaalia, että sohvalle istuessa putoaa hampaasta puolet pois!?  Sain ajan lauantaille 16.30, sopivasti pilaamaan koko viikonlopun.Minulla oli lauantaiaamuna klo 10 kampaaja ja sen jälkeinen aika meni oikeastaan jännäkakkaa pidätellessä, kun mietin tulevaa hammaslääkärikäyntiä. Ei se muuten olisi pelottanut, mutta nyt oli tilanne, etten tiennyt yhtään mitä minulle tehtäisiin ja mikä on vialla. Yleensä sentään joku aavistus, että otetaanko hammas pois, poistetaanko hammaskiveä, pelkkä tarkastus jne.. Nyt ei ollut aavistustakaan. Armas aviomieheni oli todella kannustava ja kertoi, että koko pääni porataan auki ja kaikki hampaat joudutaan hiomaan yms. Helpottavaa tukea. Hammaslääkärissä todettiin sitten, että sielläpä on reikä! Selvisin 33 vuotta, yhden kuukauden ja kuusi päivää ilman tietoakaan rei´istä hampaissani! Melko hyvä saavutus. Hetkeä myöhemmin olikin jo suu puuduksissa ja hammas porattu ja paikattu. Eikä tuntunut missään. Suotta pelkäsin. Ihmettelivät, etteikö ole vihlonut tai mitään, mutta noup, mitään en ole huomannut. Pohdin itsekseni, että onkohan hammas tosiaan ollut halki jo silloin syksyllä, jolloin sinne olisi päässyt moskaa ja tehnyt reikää vai mitenhän tämä homma nyt onkaan edennyt. Jokatapauksessa minulla on nyt ehjä hammas, ilman mitään särkyjä edelleen ja elämä jatkuu. 

Leimauslauantai jäi tällä viikolla siis väliin siksi, että olin jänishousu ja pelkäsin enkä voinut keskittyä mihinkään. Illalla sitten kyllä leimasin sellaiset tosi hienot ja suttuiset kynnet, jotka solahtivat saman tien sarjaan "ei edes fail-osastoon", poistin ja kaivoin Milv-siirtikset esiin. Halusin piristystä ja valkoisen pohjan päälle laitoin CesarsShopista hankkimani N281-Milvit. Näiden kanssa on aina yhtä iso ilo toimia, pari sekuntia vedessä ja irtoavat vaivattomasti taustasta ja helppo siistiä reunat. 
Eivät ehkä tosiaan kovin talviset, mutta ihanat ja toivat juuri sopivaa piristystä! 
Piristystä toi myös kampaamokäynti, huitaisin tukkani ihan lyhyeksi! Kuvia lopputuloksesta voi kurkkia Kynsisirkuksen Instagramista.
Mukavaa Sunnuntai-iltaa!


Easiest way to decorate your nails - just use Milvs.


4 kommenttia:

  1. Voih, miulla oli tullut reikä paikan alle, jonka seurauksena lohkesi paikka. Menin kaupungin hammashuoltoon ja potkivat sieltä pois, koska asia oli kiireellinen eikä heillä ole tarjota aikoja kuin vasta max. 6 kk päähän :D Olen käynyt yksityisellä siitä lähtien ja kohta pitäisi taas kutsu tulla, nimimerkillä söin Läkerol Dentsiä ja hampaasta lähti pala.. Ei ole hyvillä purukalustoilla meidän sukua siunattu.

    Onneksi pelko oli aiheeton :) MILVin kokokynnen decaleja kyllä pitäisi itsekin joskus kokeilla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!