maanantai 4. tammikuuta 2016

Kun mies saa päättää

Totaalisen katkoksen iskiessä kysäisin mieheltäni, että millä lakoilla lakkaisin. Käskin mennä hyllylle ja ottaa sieltä neljä lakkaa marmoria varten.

Tässä vaiheessa tietoisku: mieheni on värisokea, joten elimme jännittäviä aikoja.


Miehen kätösiin jäi hyllystä PipeDreamPolishin ärtsyneon Light Of Day, joka sai kamerani ja kaikki mahdolliset asetukset sekoamaan kirkkaudellaan. Sen kaveriksi valikoituivat piCture pOlishin Mad Magenta ja Autumn sekä O.P.I Angel With A Leadfoot.Lakat toimivat hyvin vaihtelevasti keskenään marmoroinnissa ja vartin säheltämisen ja eri järjestyksen yrittämisen jälkeen menetin hermoni ja päädyin marmoroimaan vain aksentit peukaloon ja nimettömään ja muihin valkoisen lakan päälle Light Of Dayta. Lakka on suhteellisen peittävää ollakseen neon ja valkoisen päälle lakkasin sitä kaksi kerrosta.


Koristeeksi nappasin O.P.I I Snow You Love Me´sta palleroita.


Kynnet olivat ihanan raikkaat kyllä :)

Uusi vuosi on startannut ja en taaskaan tehnyt mitään varsinaisia lupauksia. Tai tein itseni kanssa lupauksen, että yritän lisätä liikuntaa ja vähennän lakkojen hankkimista minimiin. Mitä todennäköisimmin siinä käy juuri päinvastoin, mutta pohditaanpas sitä sitten vasta loppuvuoden "miten vuosi menikään"-koosteessa?  Ihanan pitkä loma teki loppunsa ja tätä lukiessasi olen minä jo työn touhussa taas. Kaksi päivää koululla hommia, loppiainen välissä ja sitten tulevat lapsosetkin kouluun taas. On niitä hömppäpalleroita ollut kyllä jo vähän ikäväkin!


Mukavaa maanantaita!


Watermarble. 
Polishes chosen by my colorblind husband!

8 kommenttia:

 1. Hömppäpallerot :DD
  Äidillä oli kanssa tänään hömppäpallero -päivä, kun meni yläkoululaisille tekemään ruokaa, siellä on varmastikin ollut iloisia lapsukaisia taas koulussa, virkeänä loman jälkeen :')

  Tuo keltainen on kyllä upea väriltään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hömppäpalleroita oli oikein kiva nähdä! :)

   Poista
 2. Voi vaude sentään, upean räiskyvä lakkaus! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana, kun jaksat käydä kommentoimassa :)

   Poista
 3. Ihanan värikäs lakkaus näin talvelle :) Ja vautsi kun olet hyvä marmoroinnissa. Itsellä on niiiiin hakusassa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!