lauantai 2. tammikuuta 2016

Leimauslauantai: Matkitut minttuhiutaleet

Kun Polish This!-blogin Annie taikoi itselleen NÄMÄ järjettömän hienot ihanuudet, tiesin haluavani apinoida niitä mahdollisimman pian.
Kuten Anniellekin jo kommentoin, niin niissä yhdistyvät kaikki parhaat ominaisuudet; minttuisuus, kimallus ja hiutaleet. Nappisuoritus.Aloitin lakkaamalla kerroksen valkoista lakkaa pohjalle ja suojasin kynsinauhat Glisten&Glow´n CTRL-ALT-DEL-lateksisuojalla. Omani olen ostanut Cesars Shopista. Kokeilemistani latekseista tässä on miellyttävin tuoksu (lateksi tuppaa haisemaan sellaiselle kuolleelle kalalle, joka on pyöritelty ripulissa). Tämä yksilö ei oikein tuoksu millekään, vähän sellaiselle makealle ehkä? Persikkaa kaiketi on yritetty jäljitellä?

Liukuvärissä käytin KoneHelsinki-lakkoja QD01 Snow White ja Light Summer-kokoelman LS05-sävyä, L´Oreal Perle de Jadea ja Kubiss nro71 (saatu Kauneutta.com)
Tein liu´un, jonka tasoitin INM Northern Lights Hologram Top Coatilla, sävy "Silver".

Kaiken tämän kuivuttua leimasin Dashican valkoisella leimauslakalla BCN-051 hiutaleita kaikkiin kynsiin.


Dashican leimauslakat ovat osoittautuneet oikein mainioiksi ja sopivat ainakin tällaisen kokeilevan leimaajan käyttöön. Viime vuoden puolella aloitettu Leimauslauantai on sarja, jota yritän ylläpitää tänäkin vuonna. Ja pyhästi yritän luvata leimaavani vaihtelevammilla kuvioilla enkä aina niillä samoilla suosikeilla!Pyhästi lupaan myös yrittää saada talvikoppurakäteni taas parempaan kuntoon, jotta teidänkin olisi mukavampi näitä kuvia katsella.
Mutta, tässä näkyy karu totuus - kuivat ovat!
Pauliinan kanssa tosin oli jo puhetta Bliss Kissin tilauksesta, se taikamöhnä on loppunut ja on niitä harvoja, jotka auttavat käsiäni ja kynsinauhojani toivotulla tavalla.


Näistä kynsistä tuli ihan huisin mieluiset! Ja toivottavasti tekevät oikeutta esikuvilleen, Annien kynnet olivat hurjan kauniit!Teitkö Sinä uuden vuoden lupauksia?


Minty Snowflakes inspired by Polish This!-blogs´ Annie. 
Mint, sparkle and snowflakes - perfect combo!

20 kommenttia:

 1. Todella kauniit kynnet ja tuo hologrammikimallus sopii niihin ihanasti! Ihailin niitä Annienkin tekemiä :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniit myös! Mä ilmoitin myös Annielle, että samanlaiset tullaan näkemään mullakin. Ihan loistava idea nimittäin :)

  VastaaPoista
 3. Aivan upeat huitalekynnet! Erityisesti pehmeä värimaailma miellyttää. Olen myös tykännyt BlissKiss-öljystä mutta myös CND Solar Oli on ollut mainiota. En harrasta uuden vuoden lupauksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans aina tuppaan rikkomaan ne vähätkin lupaukset :D

   Poista
 4. todella hemppikset <3 tykkään melkein enemmän näistä kun noista alkuperäisistä !

  VastaaPoista
 5. Niin hienot, kauniit ja hemppikset yhtä aikaa :) Tykkäilen kovasti!

  VastaaPoista
 6. Voi herttinen kun on kauniit! Näissä tosiaan yhdistyy monta itsellekin rakasta elementtiä, ai että ♥

  VastaaPoista
 7. Ihanan herkkä ja kaunis lakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on yks omista lemppareistakin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!