lauantai 9. tammikuuta 2016

Leimauslauantai: Söpöset pöllöset

Sain jokin aika sitten Born Pretty Storelta viestiä, että haluaisinko jotain tuotteita kokeiluun. Onkin mennyt pitkä aika heidän viimeisimmästä yhteydenotostaan. Minulla on vähän sellainen "viha-rakkaus"-suhde ko.puljuun. Osa tuotteista tosi jees ja sitten taas osa ihan sekundaa ja toimituksissa on ollut hurjia eroja. Joskus olen saanut tuotteet viikossa, joskus mennyt puolitoista kuukautta ja sittenkin täytynyt kysellä itse perään. Kaikki tuotteet ovat kuitenkin itselleni saapuneet aina hyvin pakattuina ja ehjinä. 

Tällä kertaa kuitenkin sovituista tuotteista perille saapui kaksi. Leimauslaatta ja sivellinsetti. Kuusi tuotetta puuttui, mutta mitäs sitä pienistä... Himpura soikoon, ei se pakkaaminen voi olla niin vaikeaa? Tai voi, mutta.. silti. 
Siveltimet ovat olleet tosi hyviä, ne hommasin siistimiseen ja ovat olleet siihen hommaan hyviä, niistä kertoilen lisää kunhan saan vähän enemmän käyttökokemusta tarinan tueksi. Lähetin postia puuttuvien tuotteiden perään ja minua pyydettiin tarkistamaan paketti. Juu, ei ollut mitään siellä. Saan puuttuvat tuotteet ehkä juhannukseen mennessä, niin jutustellaan niistä sitten lisää.

Tänään vuorossa laatta, joka oli paketissa mukana, suloinen pöllölaatta. Otin sen kokeeksi, koska pöllöt ja koska itselläni ei ole kovinkaan paljon kokemusta BPS:n laatoista ja halusin saada vaihtelua leimauslaattoihini muutenkin.


Laatta oli ihan mainio. Kuvio nousi heti ja urat eivät olleet liian syvät. Leimauslakkana käytin China Glazen Magical-lakkaa, joka on ihana. Leimauksien alle lakkasin O.P.I Skating On Thin Ice-land. Se on yksi parhaimmista lakoista ikinä. Tai ainakin omasta mielestäni. Koostumus, sävy... Mainio.


Osa pöllösistä on vähän huteria, mutta se johtuukin sitten taas aivan täysin leimaajan taidoista. Tai niiden puutteesta. Mutta harjoitusta, harjoitusta... Ehkä vuonna 2018 näette maailman ihmeen ja Kaisa esittelee teille virheettömästi leimatut kynnet!
(Älkää pidätelkö hengistystä odotellessa..)Mitä Sinä aiot tehdä viikonloppuna?

I received this cute stamping plate from Born Pretty Store for a review. The plate itself is great and works well and I would gladly recommend it, but BPS could step up a bit. Over half of my order was missing from the package. Oops.

12 kommenttia:

 1. Voi eikä, siis 6 puuttui kahdeksasta! :D Ihanan laatan olet kyllä valinnut, ja kynnet on oikein suloiset :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketin syövereistä (hyvin piilotettu!!) löysin eilen kolme pienen pientä pussia koristeita!!!

   Poista
 2. Ihanat pöllöset, mietin että missä ihmeessä oon nähnyt ton kuvion aiemmin, ehkä vaan jonkun kynsillä :) Pöllöt on niin ihania ja söpöjä ja kaiken lisäksi näyttävät viisaille. Kynnet on tosi kivat ja mun viikonloppu taitaa mennä ihan rennosti kotosalla luumuillen, saatanpa lakata kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Eikö vain? :) Laatassa oli pari muutakin mukavaa kuvaa, täytyy niitäkin kokeilla.

   Poista

Kiitos kommentistasi!