maanantai 11. tammikuuta 2016

Mattamoka

Vuosi on pyörähtänyt käyntiin ja on blogin suhteen tuottelias olo. Kynsien lakkaaminen on mukavaa hommaa edelleen. Vuonna 2013, blogin ensimmäisenä vuonna, julkaisuja oli 163, vuonna 2014 162 ja viime vuonna 126. Viime vuosi oli henkilökohtaisessa elämässä aikamoista myllerrystä ja se näkyi myös blogissa. Tästä vuodesta en osaa sanoa mitä se tuo tullessaan. 
Toivottavasti pysytte matkassa mukana!

Jatkossakin blogini säilyy kotikutoisena kokeilupaikkana ja tänään julkaisen nimenomaan sellaiset kynnet, jotka ovat kokeilun tulos ja epäonnistuminen tapahtui. Idea ja ajatus oli hieno ja sitten vain kaikki alkoi mennä mäkeen. Tein kynsiä myöhään illalla ja oli sellainen fiilis, että "äkkiä valmista ja nukkumaan". Se kostautui. 


Valitsin lakaksi maailman ihanimman sinisen, A England Queen Of Scots. Minulla oli yksi nail stamps-paketti avaamatta ja yritin sovittaa niitä yhteen.


Nail stampsit ovat sellaisessa postimerkin kokoisessa pakkauksessa ja suunnilleen sen kokoisiakin. Ja maailman viheliäisimpiä käyttää. Milvien ja muiden siirtokuvien helppoudesta ei voi puhua tässä yhteydessä ja kuva venyi ja vanui laittaessa. Ärsyyntyminen ei ollut hyvä juttu ja kuvasta tuli vähän ruttuinen. Lakkasin sen alle ohjeen mukaisesti valkoisen lakan. Halusin keskisormeen pienen kolmion ylijääneistä osioista ja ähelsin sen kynnelle ja sitten tajusin, etten lakannut siihen kohtaan lainkaan valkoista alle ja kuva ei näkynyt yhtään. Ärsyyntyminen kasvoi.
Lakkasin keskisormeen uuden kerroksen sinistä päälle. Yritin pelastaa koko hommaa mattaamalla sinisen. Lopputulos oli erikoinen ja outo. Huomasin mattaamisen jälkeen, että pikkurilliinkin oli jäänyt jotain nöyhtää lakan alle ja sai siihen muhkuroita aikaan.

Te, jotka ihastelette kynsiäni ja kommentoitte "voi miten sä aina onnistut noin hyvin?!" - ehei, näin se menee suurimmaksi osaksi. Hetken kuluttua asetoni höyrysi ja lakat oli poistettu.

Aina ei voi voittaa. Ei edes joka kerta.

Kappas, Peukaloonkin tuli joku ruttu kärkeen. Bloggarien aatelia,tosiaan.


Tsemppiä maanantaihin!When you fail, just smile and try again.

6 kommenttia:

 1. Ihana asenne sulla kyllä :) Niinhän se on että kaikki epäonnistuu vähintään joskus jossakin, eikä kukaan ole täydellinen vaikka kuinka yrittäisi. Näissä on kyllä ihana idea ollut, ja lopputuloskin on oikeasti nätti, vaikka ärsytyksen ymmärränkin epäonnistumisten takia :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy vaan yrittää tätä uusiks joku päivä :)

   Poista
 2. Mä tykkään näistä, toi mattaaminen oli minusta hyvä idea ja värit on tosi kivat. Rutuista viis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mattaus oli kiva juttu, vielä kun se ois onnistunut.. :D

   Poista
 3. Näyttääpäs tosi hyvältä tuo a-england myös matattuna! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!