lauantai 27. helmikuuta 2016

Leimauslauantai: Musta Mahdottomuus?

Ollessani Cesarsilla kursseilemassa, paikalle saapui Sadun ihana 11-vuotias tytär. Hän swatchaili lakkoja ja jutteli mukavia. Ihan myyjä-ainesta! Hän tikutteli MoYou Londonin leimauslakkoja, joilla voi myös lakata koko kynnen! Ihania karkkisävyjä ja joukossa myös musta lakka, Black Knight. Olen ollut pitkään vailla uutta mustaa leimauslakkaa. Stella näytti mustaa lakkaa tikutettuna ja sille oli tapahtunut mattaantuminen. Mattamusta lakka tuosta vaan, jolla voi vieläpä leimata. Voisiko olla?
Kurssin päätteeksi yksi kurssilaisista, Josefina halusi lakata sillä kyntensä ja voi jukra miten kaunis se olikaan kynsillä!

Ostin lakan kokeiluun ja Satu tuuppasi mukaan vielä yhden laatankin. Lakkasin kynteni Black Knightilla ja se kuivui nopeasti. Tarkoitan todella nopeasti. Jos on vähänkään nahjus, niin ei ole helppo homma. Lakka kuitenkin levittyi hyvin ja oli mielettömän pigmenttinen! Yksi kerros todella riitti peittämään kynnet! Lakassa on sopivan leveä suti.Lakkaan tulee tosiaan kuivuttuaan ihana matta-satiini-pinta. Tykkäsin todella!  En sitten halunnut ruveta vain leimaamisen takia ottamaan lakkoja pois, joten kokeilin leimaukset saamastani laatasta paperille.

Käyttämäni laatta on uusi Delus Polish Swirls&Twirls DP03. Laatassa on 12 erilaista koukerokuviota. Ja joukossa on myös hauskasti lakkapulloja! Sadulla oli kiva idea, että voisi tehdä siitä leimadecalin ja saisi väritellä pullot lempilakkojensa värisiksi!


Itse laatta on hyvä ja kuviot hyvin uurrettuja. Hieman ehkä terävät reunat, kannattaa olla varovainen.
Käytin nyt siis kokeiluun tuota MoYou Londonin lakkaa ja se ehti monesti kuivua leimasimeen ennen kuin ehdin edes räpäyttää silmiäni. Se todella siis kuivuu äkkiä. Näitä kuvia varten joudun toimimaan äärettömän nopeasti, enkä uskalla ajatella mitä se sitten on, kun kynnelle pitäisi alkaa sihtaamaan. Sanoisinkin, että lakka on parhaimmillaan juurikin leimadecaleissa, koska on pigmenttinen, nopean ja tottuneemman leimaajan käytössä tai sitten pelkästään lakkauslakkana käytettynä.Sutut ja tuhrut johtuvat ihan vain tämän leimaajatohelon kokemattomuudesta ja hätäilystä ja väärästä tekniikasta leimasimen kanssa.
Kuviot ovat kivoja ja lakassa todella riittää pigmenttiä!
 
Mikä on Sinun musta luottoleimauslakkasi?

10 kommenttia:

 1. Mä oon käyttäny Essencen mustaa Stamp Me! -lakkaa, joka on ihan ok. Pieni pullo vaan loppuu niin äkkiä, että nyt oon ilman mustaa leimauslakkaa. Pitäisi varmaan hankkia joku toinen, mut Essence on helpoiten saatavilla (ilman nettitilailua siis) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, voisinkin ottaa tuon kokeiluun :)

   Poista
 2. Mun luottomusta löytyy Dashicalta. Pigmenttinen, mutta ei mahdoton siistiä. Olis kyllä kiva koklata tätäkin, hyvälle mustalle on aina kysyntää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään Dashican leimauslakoista paljon, mutta jostain syystä mulla on monta muuta mutta ei sen merkin mustaa!? Täytyy korjata asia :)

   Poista
 3. Konadin mustan otan aina kun haluan toimivan mustan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se on ollut nyt loppunut ja en ole saanut aikaiseksi uutta hankkia, kun Cesarsillakin ollut loppu. Se on kyllä kans kivan pigmenttinen :)

   Poista
 4. Mä leimaan nykyään Essien mustalla kynsilakalla koska saan sen siivottua paremmin kuin esim. Konadin tai Rican jotka myös löytyypi. Niin ja Essence, paitsi että se on yhä korkkaamatta! Hyvin kaunis matta musta sun kynsillä! Wautsi mikä pikku-ammattilainen teillä on ollut siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essietä onkin suositeltu useasti, mutta en kans oo sitä saanut aikaiseksi hankkia.
   Apulainen oli oikein ihana!

   Poista
 5. Mullakin on ollut Essien laku käytössä aina ja iäisyyden. Konad tosiaan oli ikävä putsattava sormista ja tuota ongelmaa ei Essien kans oo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ottaa asiaksi vihdoin kokeilla Essie :)
   Konadin sotkuisuus on jotain ihan järkyttävää. Eikä kyllä tämäkään ollut se siistein poistettava...

   Poista

Kiitos kommentistasi!