lauantai 6. helmikuuta 2016

Leimauslauantai: Stranger tides and flowers

Olen joskus maininnut, että rrrrrakastan fantasiaelokuvia ja erityisesti Pirates Of The Caribbean-saagaa. O.P.I Stranger Tides on jo nimensä puolesta huippulakka, saati sitten että se on juuri sellainen vähän likaisen vihreä. Ah, rakkautta pullossa!
 Tämän päivän Leimauslauantai-lakkaus ei ole itseni keksimä, vaan vein miehelleni kolme lakkaa käteen, joista hän valitsi tämän ja pojan kätösiin tuuppasin Konad-pinon, josta hän valitsi Konad m26-laatan ja siitä kukkasia, joissa repaleinen reuna. Laatta on jälleen siitä armollinen, että ei ole väliä vaikka kukat eivät olisi täydellisiä, kukaan ei huomaisi, kun reunat ovat valmiiksi kaksiosaiset. Mutta tänään ne leimatkin sitten ihan onnistuivat. Asia, joka ei onnistunut, oli kuvaaminen. Luonnossa lakkaus on kiva, vähäeleinen ja kauniit kukat erottuvat kynnellä hyvin. Kuvissa ne eivät meinanneet näkyä juuri lainkaan!
No mutta, yrityksen ja erehdyksen kautta?Leimauslakkana on China Glazen Magical, joka toimii joka kerta moitteettomasti.
Tämä lakkaus on juuri se, mitä voi lakata, kun haluaa jotain neutraalia kynsille, jossa on joku pieni juju,  mutta ei mitään valtavan huomiota herättävää kuitenkaan.

Meillä flunssa-aalto alkaa pikkuhiljaa väistyä ja on toistaiseksi sivuuttanut myös miehen. Nyt sormet ja varpaat ristiin, että ei tee u-käännöstä.Tänään uskallettiin ulkoilla, käytiin pulkkamäessä ja päiväsaunassa. Kokkailtiin ennen saunaa ja kävi sellainen hasardi, että en olis uskonut. Perunavesi kiehui pohjaan. KYLLÄ. Miehellä jopa ruoanlaittoon ihan koulutus ja itse luokittelen itseni amatööritasolla sinne ihan keskitasoa paremmalle puolelle, mutta jotain vain tapahtui eikä kumpikaan huomattu asiaa ennenkuin oli myöhäistä. Meillä on sellainen kattila, jossa höyrytysritilä ja sen kanssa aina keitellään/höyrytetään perunat. Nyt oli tarkoitus pojalle tehdä muusia. Vesi yleensä vähän poreilee sieltä välistä, jolloin viimeistään muistaa, että pitää laittaa levyä pienemmälle. Nyt oli niin paljon muuta tohinaa ja kokkailua ympärillä (itse tein pizzaa), ettei kumpikaan vahtinut kattilaa. Vesi sai rauhassa kiehua levyn ollessa täysillä ja niinhän siinä sitten kävi, että pian keittiössä leijaili pistävä haju. Siinäkään vaiheessa kumpikaan ei vielä epäillyt kattilaa. Tyhmänä ihmeteltiin, että "haisee vähän hassulle". Ja sitten "se v*tun kattila!?"

Lapsemme söi sitten ateriansa ilman perunoita tällä kertaa...

Sauna onneksi on siitä hyvä keksintö, että se poistaa kaikki murheet ja saunomisen aikana käry oli hälventynyt kodistamme. Sattuuhan noita...Mukavaa lauantaita!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia!
   Välillä vähän neutraalimpaa settiä :)

   Poista
 2. Pirates of the Caribbeanit on ihan parhaita ♥ Nätit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on huippuja!
   Mulla on ollut soittoäänenä puhelimessa vuosia elokuvan tunnari :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!