perjantai 19. helmikuuta 2016

Marmorointiteemaviikko: Inspiraation lähteet

Ilman internetin ihmeellistä maailmaa olisin autuaan tietämätön kaikista ihanista kanssalakkaajista. Sosiaalisella medialla on valtavan iso rooli nykypäivänä.
Kynsihulluuteni alkumetreillä muutamia vuosia sitten, imin valtavasti tietoa itseeni kuin pesusieni ja katselin kyllästymiseen asti YouTubesta videoita. Kaikesta mahdollisesta koristelusta, mutta enimmäkseen marmoroinnista.

Tänään ei nähdä omia marmorointejani, mutta laitan teille tähän linkkejä videoihin, joita itse olen katsellut viime aikoina ja joista olen inspiraatiota saanut. Jaettu ilo on paras ilo?

Simple Little Pleasures- Colette on niitä ensimmäisiä, joita aloin seuraamaan mediassa ja hänen videonsa ovat selkeitä ja hän tekee kaikki rauhallisesti, jotta ehtii katsomaan kaikki vinkit. Hän tekee muitakin hienoja koristeluja kuin vain marmorointeja, mutta ne ovat lemppareitani.

TÄSTÄ pääset katsomaan hänen tekemäänsä sydän-marmorointia, TÄSTÄ hienoa kukkamarmoria ja TÄSTÄ neon-liukuvärin päälle marmoroimista.


TÄSTÄ pääset kurkkaamaan kuinka Opal Hazlett tekee neon-pyörteitä ja TÄSTÄ voit kurkata kuinka hän tekee raitamarmorit. Löysin tuosta videosta itsellekin uuden vinkin raitojen saamiseksi suoremmaksi, kannattaa kurkkia!

Yksi marmorointisuosikkini on Corynn Musser eli Mucking Fusser ja hänen tekeminään kaikki marmoroinnit ovat hienoja.
Kurkkaa vaikka TÄMÄ, TÄMÄ (tässä videossa myös valmistelujuttuja!) ja TÄMÄ.

Tässä oli muutama suosikkini esittelyssä.

Olen viikonlopun ajan viipottamassa pitkin maita ja mantuja, joten Leimauslauantai jää tältä viikolta väliin. Palaan linjoille alkuviikosta ja saatanpa raottaa viikonlopun kuulumisiakin blogin puolella ;)

Kivaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Iso kiitos Kaisa näistä <3 Tarviipas mennä oikein ajan kanssa katsomaan läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen =) Täynnä hyviä vinkkejä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!