tiistai 16. helmikuuta 2016

Marmorointiteemaviikko: Mattapastellia

Teemaviikko jatkuu pastellisilla kynsillä.
Nämä söpöstelykynnet tein OPIn lakoilla You´re Such A Budapest ja Sparrow Me The Drama. Alle lakkasin kerroksen OPI Chiffon My Mind-lakkaa, joka ei ole kovinkaan peittävä yhdellä kerroksella.Mattaaminen sopii mielestäni moneenkin lakkaukseen ja niinpä kokeilin sitä myös tähän. Käytin piCture pOlish G´day Mattea. Se alkaa olla uhkaavasti jo yli puolenvälin ja mitä luultavammin hankin sitä uuden pullon. Se mattaa nopeasti ja levittyy tasaisesti.
Aikaisemmin käytössäni oli China Glaze Matte Magic, joka oli myös ihan kiitettävä yksilö.

Kuvioinnit tein melko suunnittelemattomasti. Yritin saada jonkinlaista "savumaisuutta" aikaan, ihan kuin utua kynsille.


Kuvia katsoessani huomaan, että rasvaamisesta ja öljyämisestä huolimatta kätöseni ovat edelleen melko kurjassa kunnossa. Eteenpäin on kuitenkin menty ja toivottavasti pian taas kädet ovat nätimmässä kuosissa, kun tämä tumpuissa hautominen loppuu ja ilmat lämpenevät. Tuntuu että koko ajan käsien pitäisi olla muhimassa jossain tummelissa.Tästä tulee kiva viikko! Pääsen perjantaina pääkaupunkiseudulle kekkuloimaan kivojen asioiden merkeissä ja niistä tulee sitten tänne blogiinkin juttua. En kuitenkaan nyt vielä paljasta enempää.. Hihi!Mitä Sinun tiistaihisi kuuluu?
 
 
 
Pastel watermarble <3

12 kommenttia:

 1. Vähänkö nää on ihanat, tulee ranskanpastillit mieleen :3

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä ihan super ihanat!!! Tuo matta käy näihin tosi kivasti! Ja muutenkin siun kynsien pituus on jotenkin ihan täydellinen miun silmään näissä :) Etenkin tuo viimenen kuva on vaan niiiiin täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kivasta kommentista! :)
   Itsekin tykkään kynsien pituudesta nyt. Tykkään niistä myös pidempinä, mutta tätä lyhyemmät ovat vähän töpöt. Tokihan niitäkin koristella voi! :)
   Tänään tosin pelien tiimellyksessä vähän kolhaisin yhtä kulmaa, mutta katsotaan, jos sen saisi paikkailtua...

   Poista

Kiitos kommentistasi!