keskiviikko 24. helmikuuta 2016

One Stroke Onsdag, Part 1


Pöhkö Pauliina oli mukanani Cesarsilla kun hankin piCture pOlishin viistopäisen one stroke-siveltimen (kurkkaa muuten ihanan Sigin juttu TÄSTÄ).
Paulis ehdotti vitsinä One Stroke Onsdag-sarjaa, jossa keskiviikkoisin olisi luvassa tätä tekniikkaa. Nauroin ajatukselle, että se on niin kaheli, että se pitää toteuttaa. Ja tässä sitä siis ollaan, olkaa hyvä!

Maanantaisessa julkaisussa  jo otin ensikosketusta tähän siveltimeen ja voi pojat, hyvä se on! Mielestäni siveltimen pää on juuri sopivan kokoinen ja ne vähäisetkin kokeilut eivät ole olleet niin onnistuneita kuin nyt. Tämä on kyllä välinelaji!
 

Sivellin #4 on siis viistopäinen ja #3 tasapäinen. Se kolmonen on seuraavana hankintalistalla! Harmikseni kamerani heitti värisävyt päin hetulaa ja en ole niin näppärä, että olisin värisävyjä osannut korjata. Käytän Picasaa kuvien kanssa enkä sieltä kyllä löytänyt sellaista kohtaa, jossa olisin saanut värejä säädeltyä. Noooh, ehkä tämä tumpelo käyttää ensi viikon lomansa hyödyksi ja mahdollisesti tutustuu johonkin uuteen kuvaohjelmaan!? Ehdotuksia!?RaNailsin RaPaint-akryylimaalit ovat lois-ta-vi-a. Trust me, you need these. Tuon violetin sävy on lähellä kuvissa näkyviä hempeitä helmiä ja kihisen, koska sävyt heittivät. Lisäksi sain puhelimen kameralla tasan yhden tärähtäneen kuvan aikaiseksi, jossa sävyt olisivat kunnossa. *ärrinmurrin*
Sen taidan koittaa laittaa Instagramin puolelle jossain vaiheessa.


Eli violetti ja valkoinen olivat valintani tähän operaatioon. Kokeilin ensin säätää myös turkoosilla ja teinkin noin kuusi kynttä uusiksi, kun yritin korjailla mokailuja lisäämällä aina vähän lisää ja lisää ja lisää. Lopputulos aika... karmea. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin ja mielestäni kynnet ovat oikein söpöset.


Ohuet kuviot tein piCture pOlishin #10-siveltimellä, joka on oikein hyvä valinta tarkkaan työskentelyyn; sillä saa hyvinkin ohutta jälkeä aikaan niin halutessaan.

Pohjalakka on Essie Ballet Slippers, joka on luottohempukkani. Sen päälle lakkasin kerroksen INM Northern Light Hologram Top Coatia, sävyssä Silver. Silveriä lakkasin myös lopuksi maalustenkin päälle kerroksen.


Mitä mieltä olet?
Onko One Stroke Onsdag ihan tuhoon tuomittu ajatus?

6 kommenttia:

 1. Äh, kaipa sitä pitää laittaa tuo/nuo siveltimet vielä tilaukseen vaikka sitten ihan mielenkiinnosta, vaikka ihan kohtuulliset välineet omistan ennestäänkin. Uteliaisuus taitaa silti vielä voiton. Tosi kauniit kynnet, innolla odoton, mitä kaikkea saat aikaan jatkossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! :)
   Mä aion myös uteliaisuuden vuoksi hankkia sen toisenkin pp:n one stroke-siveltimen :)

   Poista
 2. Onpa kauniit kukkaset! Mielenkiintoista nähdä, millainen sarja tästä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia! Mielenkiintoista itsellekin, kun ei yhtään tiedä mitä tuleman pitää :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!