maanantai 22. helmikuuta 2016

Whispering Waves

Viikonloppuna olin siis geelikynsiä harjoittelemassa Helsingissä CesarsShopissa. Kynsilakkataivaasta harvemmin pääsee kotiutumaan ilman hankintoja ja tälläkään kertaa en päässyt ilman mitään lähtemään. A England on merkki, jonka lakat ovat hyvälaatuisia ja suht uniikkeja. Kuitenkin uusimmat kokoelmat ovat menneet vähän ohi kun olen ollut piCture pOlishin lumoissa. Nyt kuitenkin silmiini osui  Whisperin Waves.Lakassa oli jotain selittämätöntä vetovoimaa ja se muutti meille. Mukaani muutti myös piCture pOlishin sivellin #4, jolla saa tehtyä one stroke-koristeluita. Osaan kyseistä tekniikkaa, PAITSI kynsille. Raivostuttavaa.

Päätin, että vuosi 2016 on  vuosi, jolloin kyseisen tekniikan opettelen. Tai ainakin sinnikkäästi harjoittelen. Pauliina jo ehdotti, että blogiin voisi ottaa One Stroke Onsdag-sarjan. Hahhahhaha!
Sähläsin ja puuhailin one stroke-kukkia, joita tuunailin siveltimellä ja dotting toolilla lisää. Vähemmän on enemmän ja nämä lasken mukaan fail-kategoriaan. Ehkä ens kerralla. Täytyy vielä harjoitella lisää.
Tein kotiläksyksi toiseenkin käteen geelit. Vasenkätisenä toimiminen ei ole helppoa, mutta sain kynnet tehtyä. Kuten vasemmassakin kädessä, on myös oikeassakin kohtia, joita olisi voinut parannella vaikka ja kuinka, mutta kyllä nuo nyt ihan kynsiltä näyttää ja menettelee.Viikonloppu ohi ja uusi työviikko edessä. Loma jo häämöttää! Olemme pitkästä aikaa koko perhe lomalla samaan aikaan, se on mukavaa.

Kivaa alkavaa viikkoa!
 
 
One stroke-fail. 16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kävin katsomassa Sigin one strokeja. Ei onneks laiteta näitä vierekkäin. Harjoittelu tekee mestarin ja sitä rataa.

   Poista
 2. Tosi kauniit kukat! :) Tuo one stroke on itselle ihan ylitsepääsemättömän hankala tekniikka, pitäisi ehkä alkaa itsekin harjoitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirka! :)
   Mulla meneekin seuraavat vuodet tän homman kanssa :D

   Poista
 3. Ihanaa, että alat opetella one strokea. Mä tykkään tosi paljon one stroke -kukista, mutta tekniikka on kyllä vaikea. Kauniita kukkia osaat kyllä jo nyt maalata :)

  VastaaPoista
 4. Tää on muuten ihana lakka! Hommasin tämän itsekin ihan juuri äsken!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!