tiistai 23. helmikuuta 2016

YllätyspakettiAloitin uuden sarjan tänä vuonna, joka on monista blogeista tuttu. Eli "kuukauden loppuneet", jolloin tutkaillaan mitä kaikkea on kulutettu loppuun ja vähän pohditaan tuotetta tarkemmin.
 
Tammikuun loppuneita listatessani kerroin, että Kérastasen taikamönjä on päässyt loppumaan enkä ole sitä löytänyt. Villi huhu kertoi tuotteen olevan lopetettu tai loppumassa. Kommenttiosioon sain viestin Annalta, valveutuneelta pr-ihmiseltä, että laitahan osoitettasi tulemaan.

 Hän oli jostain saanut kätösiinsä pullon tuota taikaeliksiiriä ja lähetti minulle! Kylkeen hän oli lisännyt kivan viestin ja myös toisen pullollisen vastaavaa tuotetta.

Violetti öljy on siis "parfymoitu, kaunistava ja hienostuneisuutta antava hoito". Oléo-yhdisteen ja Rose Millénaire-uutteen yhdistelmä. (Oléo-yhdiste on maissinalkio-, kamelia-, angan- ja paraxi-öljyistä.)  Tuote lupaa taipuisat, pehmeät ja ilmavan kevyet hiukset. Voin sanoa, että lupaus pitää. Olen tätä vuosien aikana käyttänyt ja käyttänyt ja niin kuin aiemmin mainitsin, niin olen omistanut varapullonvarapulloja, joten olkaa huoleti, minua ei ole ylipuhuttu näihin sanoihin.
Sen lisäksi, että tämä tuote on jättänyt hiukseni mukavan tuntuisiksi, pidän myös miedosta tuoksusta. Se on ehdoton plussa! Vihaan sitä, jos tuote tuoksuu liian voimakkaalle. Elnet Satin-hiuslakka esimerkiksi. Järkyttävä käry, joka jää tuoksumaan nenään koko päiväksi ja saa takuuvarmasti ärsytyksen aikaan. Tai jotkut miesten suihkutettavat dödöt. Örf.


Kultainen paketti olikin sitten ihan vallan mysteeri! Anna mainitsi sen olevan vastaavaa tavaraa. Pullon koko on 100ml. Pakkauksessa mainitaan samat maissinalkio, kamelia, argano ja niiden lisäksi amlan-öljy ja Intra-Cylane-ainesosa. Luvataan "sensuelli pehmeys" ilmavan tuuheuden ja runsaan kiillon lisäksi.  Kokeilin tätäkin jo ja myös tässä on omaa nenääni miellyttävä tuoksu ja pystyn käyttämään. Ja vaikka aamutuimaan muutaman tunnin yöunien jälkeen olo ei ollut sensuelli, niin hiuksista tuli mukavan tuntuiset.

Putelit eroavat toistaan siten, että violetti on kevyt muovipullo, 125ml, jossa pumppuosa, kun taas kultainen on hitusen jämäkämpi lasipullo, 100ml, jossa suihkeosa. Koen molemmat helpoiksi käytettäviksi.
Eekku mainitsi Tammikuun loppuneiden kommenteissa, että violettia saisi Bangerheadilta. Hinta on eri mitä olen kampaamoissa maksanut, joten en tiedä onko tuote täysin sama. Kuvissa näytti samalta. Ja edelleen itselleni on hitusen epäselvää onko tuote loppumassa vai lopetettu, tuleeko enää myyntiin jne. Mutta jos siihen törmäätte, niin älkää epäröikö hankkia. Olen käyttänyt sitä sekä pitkähiuksisena että nyt lyhythiuksisena.
EDIT: Olen myös käsittänyt, että tuotetta saa vain ja ainoastaan kampaamoista, joten en ole Bangerheadin tuotteesta varma. Suositukseni tuotetta kohtaan pysyy, siitä huolimatta älkää välttämättä hankkiko juuri sieltä ellei teillä ole varmempaa tietoa :)

 
 
 Käytätkö Sinä hiuksillesi öljyjä?

10 kommenttia:

 1. Ihana ylläri <3 Itse olen vielä vähän opettelu vaiheessa näiden hiusöljyjen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ylläri kyllä piristi. Aavistus oli, että sieltä jotain tulee, mutta se, että sain tuota lempparia, oli kiva juttu!

   Poista
 2. Mahtavaa että sait tuotetta ja nii ainaki kuvan mukaan näytti että ois samaa =)
  Laittelen aina silloin tällöin öljyä

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva ylläri! Mä olen Moroccanoil-tyttö, juuri muita öljyjä en ole kokeillutkaan.

  VastaaPoista
 4. Mä oon vasta tottunut ajatukseen että nassu putsataan öljyllä, päähän en ole vielä rohjennut sitä levitellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyis kans ottaa kokeiluun joku nassunputsausöljy! :)

   Poista
 5. Olipa kyllä kiva yllätys! :) Mä käytän säännöllisesti jotain Lorkun öljyä, nimeä en nyt muista, mutta se on ollut mun pitkien hiusten pelastus! Nyt alkaa pikkuhiljaa olemaan loppumassa, ja meinaa iskeä paniikki että mitä tilalle :D No, pitää tutkia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!