perjantai 12. helmikuuta 2016

Ystävänpäiväteemaviikko: Hempeä kokeilu

Mussu. Nuppis. Nuku. Nukukuikka. Mussero. Pupu Nuppunen. Mamsku. Mamma Hahmonen. Natsimamma-82. Vaimo.
Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Mieheni kutsuu minua milloinkin nimellä. Lempinimet ovat ehdottomasti parasta hellittelyä.
Aika ennen naimisiin menoa oli erilaista. Silloin olin toki Nuku ja Nuppis, mutta useinmiten kavereille puhelimeen puhuttiin "eukosta" tms. Kun menimme naimisiin 2009, oli sen jälkeen hassua kuulla miehen sanovan puhelimeen sana "vaimo". Hassua ja samalla älyttömän kivaa. Minulla oli titteli!

Alkuaikoina olimme nukkumassa pienessä 25 neliön yksiössäni, parvisängyssä. Mieheni oli jotenkuten hereillä, minä havahduin ja kuikuilin unisena ympärilleni. Hän totesi, että "Nuku, kuikka" ja painoi päätäni tyynyyn takaisin. Minä hölmönä kyselin, että "Mikä on nukukuikka?". Legenda oli syntynyt. Olen 13 vuotta ollut Nukukuikka, kavereiden kesken Nuku, miehelleni Nuppis.


Höpsöttelyt.
Parasta.


Kelmuilukynnet ovat olleet to do-listalla vaikka kuinka ja kauan. Eli kynnet, joissa joko laitetaan lakkaa kelmumyttyyn ja ruttaillaan kynnelle tai laitetaan lakkaa kynnelle suoraan ja painellaan siitä päältä kelmulla. Aikaan saadaan hienoja marmoroituja kuvioita ja pintoja. Paitsi ehkä sitten tänään.
Lakkoina käytin piCture pOlishin Sky ja Twinkle-parivaljakkoa sekä China Glazen Magicalia. Tiputtelin lakkoja isohkoja pisaroita kynnelle ja painelin mytätyllä kelmupallerolla. Helppoo ku heinänteko. Olin toki suojannut kynsinauhat lateksilla, välttyäkseni isoimmilta sotkuilta. Kuvioinneista tuli ihan nättejä, mutta aavistuksen liian vaaleita. Ainakin valokuvia ajatellen,. Luonnossa kultainen Magical heijasteli kauniisti ja pastelliset sävyt sopivat sen kanssa yhteen hyvin. Silti jotain puuttui.Lisäsin mustia pikkuruisia sydämiä China Glazen Liquid Leatherin avustuksella, mutta eipä siitäkään nyt tullut "sitä jotain". Ihan peruskauniit kynnet, mutta en tiedä olisinko viihtynyt näillä kovin kauaa.

Mietin myös kuinka monet sydänkynnet voi tehdä viikon aikana? Aika himputin monet! Mutta sunnuntaille, Ystävänpäiväksi onkin suunnitteilla ehkä pieni yllätys ;)


Tämä tekniikka on nyt täten kokeiltu! Ja ensi kerralla tietää mitkä kaikki asiat kannattaa jättää väliin ja mitä kokeilla uudelleen. Tekniikka itsessään helppo ja nopea. Täytyy vaan ehkä ottaa voimakkaammat värit käyttöön.

Oletko Sinä kokeillut tätä tekniikkaa onnistuen siinä svetasandersmaisesti?

8 kommenttia:

 1. Ohhoh, waude! Nuo tosiaan näyttää ihan kivimarmorilta, upeaa jälkeä ♥ Mä en tajua miksi muka tarvitsisi voimakkaampia värejä, nuo on todella kauniit :) ♥

  Ja voi eikä mikä Nukukuikka, todella söpö lempinimi ja mitä suloisin tarina! :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiiih <3

   Mäkin hetkosen toljoteltuani näitä tykästyin.

   Poista
 2. Näitä tarinoita on ollut ihana lukea ♡ Vois vaikka omaan blogiinkin laittaa jonkun tällaisen ystävänpäiväjutun :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Ajattelin, että vedetään koko viikko niin, että höpöttelen vähän henkilökohtaisempia juttuja. Rakkaus sekoittaa pään ;)

   Poista
 3. Kelmuilu on yks lemppareista mitä kyllä vaan tulee tehtyä ihan liian vähän.

  Natsimamma-82 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti oon välillä sit vähän topakka :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tämä kokeilu vaatii kyllä revanssin jossain vaiheessa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!