sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäiväteemaviikko: Hyvää ystävänpäivää!

Nysse se sitte on. Ystävänpäivä.

Sain perjantaina töissä muutamia mukavia muistamisia ja niistä tuli todella hyvä mieli.
Eilen perheen miesväki kävi kaupassa ja kun kotiutuivat, eteisestä kuului "Äiti?". Vastasin "Niin?" ja hetken päästä edessäni oli pieni nappisilmäinen poikamme, kädessään ruusupuska, toivottaen hyvää ystävänpäivää. Oli kaupassa kukat nähdessään halunnut ne minulle hankkia. Sydän pakahtuu tuollaisesta! Ihana! Kyllä siitä vielä hyvä poikaystävä jollekulle saadaan.


Pohjana tämän päivän lakkauksessa on OPI Sparrow Me The Drama, joka on sellainen "dusty pink", vähän likaisen vaaleanpunainen, jos sitä jotenkin kuvailisin? Vaatii muutaman ohuehkon kerroksen peittävyyteen, mutta koska Pirates Of The Caribbean, niin kerrostaminen ei haittaa minua. Mietin tekeväni raidat teippaillen tai vinyyleillä, mutta sitten jossain ihmeellisessä mielenhäiriössä päädyin tekemään raidat vapaalla kädellä. Käytin siveltimenä piCture pOlishin sivellintä, joka on kyllä hyvä. Itseasissa, jos mietit hankkivasi jonkun pp:n siveltimistä, etkä ole varma minkä hankkisit, niin ei huolta. Otatpa niistä minkä tahansa, niin ovat takuuvarmasti kaikki hyviä. Trust me.

 

Raidat on tehty siis vapaalla kädellä siveltimellä käyttäen OPI Did You ´Ear About Van Gogh?-lakkaa. Se on yksi OPI-lempparini. Likaisen harmaanruskea lakka, jolla täydellisen oivaltava nimi. Mahtavaa.Koristukseksi tuuppasin pitkään varastoimiani siirtokuvia, jotka sopivat mielestäni kuin nenä päähän tähän lakkaukseen lisäksi. Tykästyin tosi kovaa näihin kynsiin!
 

Toivottavasti olette pitäneet tästä teemaviikosta, sitä oli hauska toteuttaa!
Muista halata tänään extralujaa kaikkia rakkaitasi.

Hyvää ystävänpäivää kaikille! <3
 
 
 
Happy Valentine´s Day!

8 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää myös sinne! Ihanan värikkäät kynnet! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Toivottavasti päiväsi on ollut mukava :)

   Poista
 2. Sparrow Me The Drama näyttää syötävän hyvältä sulla! En ymmärrä miksi aikoinaan itse lakan omistaessani en muka niin välittänyt siitä... :/ Kivat lakkaukset on muutoinkin nämä. Hyvää Ystävänpäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana lakka! Koostumuksessa olisi parannettavaa hiukan, mutta en anna sen haitata :)

   Poista
 3. Nätit ja hyvää ystävänpäivää

  VastaaPoista
 4. Voi herttinen kuinka hienot! Nuo raidathan on onnistuneet upeasti, hyvä sä! ♥ :)

  Ps. Hyvää ystävänpäivää vähän myöhässä, mulla on jäänyt nyt blogien lukeminen kiireessä vähän toissijalle, mutta toivottavasti sun ystävänpäivä oli mitä parhain ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mun vastailut on nyt olleet ihan retuperällä!
   Ystävänpäivä oli mukava!

   Poista

Kiitos kommentistasi!