maanantai 8. helmikuuta 2016

Ystävänpäiväteemaviikko: Keltsut

Ystävyys on ihana asia! Minulla on hyvän päivän tuttuja, kavereita, työtovereita ja ystäviä. Kaikki tärkeitä. Olen myös elämässäni menettänyt ystäviä eri syistä tai ajautunut aikojen saatossa erilleen. Hassua miten joskus tärkeä ihminen voikaan tuntua niin vieraalta kun taas nähdään - kun taas toisten kanssa voi jatkaa juuri ihan tasan siitä mihin on viimeksi jääty.

Tämä viikko on Kynsisirkuksessa pyhitetty ystävyydelle ja rakkaudelle Ystävänpäivän hengessä - koko viikko!


Aloitetaan sellaisilla kynsillä, joissa on väriä ja raikkautta. Pohjana on OPI I Just Can´t Cope-a-cabana ja sydämiä on yritetty tuhertaa Skating On thin Ice-landilla ja Sparrow Me The Dramalla.
Hiukan tuli huteria, mutta eiköhän se asiansa aja. Osa on rikkoutuneita, mutta särkyneetkin sydämet kuuluvat tähän teemaan, eikö?


Facebookissa on kiertänyt joidenkin ystävieni profiileissa kysely, että "Mistä tunnet minut?". Pysähdyin sitä ihan ajattelemaan ja huomasin tutustuneeni ystäviini hyvin erilaisissa merkeissä. Koulusta, töistä, kaupan kassalla, yökerhossa, irc-galleriassa, harrastusten kautta... Tämä kynsiharrastus on antanut elämääni hyvin paljon ihania ihmisiä ja jopa ihan sydänystäviä.


Minun on suht helppo tutustua uusiin ihmisiin, mutta harvaan luotan täysin. On vain muutamia ihmisiä, jotka tietävät minusta kaiken. Ihan kaiken. Kaikkein oudoimmatkin ja synkimmätkin jutut. Ja hyvä niin, eihän kaikkien tarvitse tietää kaikkea. Mutta ihanaa, kun on heitä, joihin voi luottaa ja joille voi soittaa aina kun on jokin mieltä painava asia tai jos haluaa kertoa ihan urpon jutun ja tietää, että toinen tajuaa sen heti!
Mukavaa Ystävänpäiväviikkoa, tervetuloa menoon mukaan!

Valentine´s Day-theme week!

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana teemaviikko-idea! ♥ En malta odottaa mitä muuta tälle viikolle keksit :) Nää on ainakin todella ihanat, mä voisin apinoida nää omillekin kynsille just tällaisilla väreillä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää värit oli se juttu! Raikasta ja ihanaa!

   Poista
 2. Ihastunut huokaus näille kynsille. <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit ja kivasti onnannut sydämet, pirteät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ja ihanaa, kun käyt kylässä täällä :)

   Poista
 4. Ihanat värit ja tykkään kovasti tällaisista sydän kuivamarmoroinneista! Sopii kyllä hyvin ystävänpäiväteemaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!