lauantai 13. helmikuuta 2016

Ystävänpäiväteemaviikko: Leimauslauantai: Kahden vaiheilla

Ystävänpäiväteemaviikko jatkuu Leimauslauantain hengessä.
Kynnet ovat vähän kahden vaiheilla - toisaalta olivat ihanat jo ennen leimausta ja toisaalta taas juuri leimaus antoi viimeisen silauksen. Mene ja tiedä sitten niin...Pohjalakkana on piCture pOlishin ihana Twinkle, joka on hyvin samankaltainen kuin Essien Go Ginza, niin sävyltään kuin koostumukseltaankin. Eroja toki on, mutta toisesta tulee heti toinen mieleen.
Kuorrutin Twinklen yhdellä lempparilakoistani - Dollish Polish Better Not Waste, jonka ovat ideoineet Sissi ja Emma. Lakka kuuluu edelleen suosikkieni top kymppiin. Helposti.


Katsokaa nyt! Hyvänen aika!


Tässä kohtaa kynnet olivat jo ihanat, hempeät ja hyvin ystävänpäivään sopivat. Sitten kuitenkin mietin, että leimaaminen voisi vielä nostaa lakkauksen astetta korkeammalle. Tai vaihtoehtoisesti pilata koko jutun. Pohdin asiaa ja en halunnut ihanan glitterin peittyvän liikaa.


Leimauslakaksi valitsin siis Dashican valkoisen lakan ja kuvion Born Pretty Storen laatasta BP-21.


Tykästyin näihinkin kovasti! Söpöys ei peittynyt liikaa ja valkoinen toi harmoniaa. Tykkäsin kuitenkin molemmista versioista - leimoilla ja ilman.


Palatakseni muuten vielä Emmaan ja Sissiin. Molempien blogeja olen lukenut hyvän tovin. Jo ennen oman blogin aloittamista. Tunnustan olevani molempien fani. Olen tavannut molemmat muutaman kerran ja on aika metka tunne kyllä kun suosikkibloggaajasi istuu sohvallasi glögimuki kourassa. Tavallisia tallaajiahan hekin toki ovat, samanlaisia kuolevaisia kuin muutkin, mutta silti. Sama fanityttöfiilis tuli ekaa kertaa kun tapasin ZigiZtylen Sigin. Sigi on ihana ja symppis!


Tämä harrastus onkin antanut paljon uusia kivoja ja hyviä tyyppejä elämääni. On mukavaa, kun on heitä, joille voi manata kuivia kynsinauhoja ja leviäviä leimoja. Tietävät mitä tarkoitan. I feel you. On joku, joka ymmärtää höperyytesi. Ja on heitä, joista on tullut sydänystäviä.


Blogitapahtumat ja tapaamiset ovat mahtava tilaisuus verkostoitua ja kiva tilaisuus tavata "Face behind the nails". Itselle on pari kertaa tapahtunut se, että tapahtumissa on tultu kysymään "Oletko sä Kynsisirkuksen Kaisa?". Se jos mikä tuntuu helkutin hassulta ja oudolta. Mutta kivalta! Saa jatkossakin tulla nykimään hihasta ja jututtamaan! Hassua vaan, että joku tunnistaa. Se on merkki siitä, että joku lukee blogiani.Hyvää ystävänpäivän aattoa kaikille kynsihöperöille ja kynsihöperöitä ymmärtäville!

12 kommenttia:

 1. Sydämessä aina läikähtää ilo, kun jossain näkee käytetyn BNW:a :3
  Kauniit kynnet! Minusta leimaus antaa kivasti näihin twistiä. Oikein hyvää ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvää ja ihanaa ystävänpäivää myös sinne <3

   BNW on lakka, joka jokaisella pitäisi olla! Täydellinen söpöstelyglitterrakkauspakkaus pullossa!

   Poista
 2. Kyllä leimat anto näille sen viimeisen täydellisen silauksen. Wau!

  VastaaPoista
 3. BNW on ihana ♥ leimat sopii päälle älyttömän hyvin!

  VastaaPoista
 4. Voi että kuinka suloiset! Ihan täydellinen kokonaisuus, leima antaa lakkaukselle kivaa ryhtiä muttei tosiaan vie söpöilyä pois :) ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!