tiistai 9. helmikuuta 2016

Ystävänpäiväteemaviikko: PuolikkaatYstisteema jatkuu tänään ranskalaisen manikyyrin merkeissä. Helppo ja nopea. Valitsin lakaksi piCture pOlishin Mad Magentan, joka on kuitenkin ihan mahdottoman vaikea kuvattava.


Moni sanoo naimisiin mennessään, että "ihanaa, sain puolisokseni parhaan ystäväni!". Niin paljon kuin miestäni rakastankin, ei hän kuitenkaan ole paras ystäväni. Luotettava? Ehdottomasti! Kerronko hänelle paljon asioita? Kyllä. Mutta hän ei missään nimessä ole paras ystäväni. Paras ystävä on se, jolle voi valittaa miehen tekemistä asioista. Enhän minä hänelle niitä voi marmattaa! Hyvänen aika.

Olen aikanaan tutustunut mieheeni yhteisten ystävien kautta ja meillä on edelleen useita yhteisiä ystäviä. Joskus erotessa käy niin, että on edelleen niitä yhteisiä ystäviä ja pakostikin sitten törmää eksään. Olen onneksi kaikkien eksieni kanssa hyvissä väleissä. Miksi pitäisi olla riidoissa? Ja kun toinen on ollut se tärkein joskus, niin tuntee jo toisen hyvin ja voi olla vain oma itsensä.
Olen vakuuttunut siitä, että rakkaus ei koskaan katoa, se vain muuttaa muotoaan. On pari eksää, keitä rakastan edelleen, mutta ystävänä ja he ovat minulle tärkeitä. Jos mieheni ei tätä hyväksyisi tai ymmärtäisi, se olisi iso este suhteessamme.
Eksien välisestä ystävyydestä ja sen tärkeydestä minulle kertoo ehkä sekin, että mieheni entinen avopuoliso lukeutuu ystäviini ja olemme tapailleet myös ilman miestäni. Miksi ei?
Joillekin se voisi olla vaivaannuttavaa, mutta meille ei. Onneksi!


Sydämen puolikkaita kynsillä ja sydämen puolikkaita maailmalla. Kukaan ei voi koskaan täysin omistaa toista eikä täysin saada toisen sydäntä. Ja aina on hyvä pitää edes puolikas itsellään, se on vain tervettä järkeä. Rakkaus sokaisee alussa ja jos painaa kaasua täysillä, voi sattua kolari. Kannattaa ensin pysyä jonkin aikaa kiihdytyskaistalla ja vasta sitten liittyä moottoritielle.Oletko Sinä ollut rakastunut?

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana lakkaus, ja ihana on teidän tarinakin (jos näin voi sanoa) :) ♥

  Olen ollut rakastunut, ja sitä olen edelleen. Vahvin rakkauteni on oma mieheni, mutta suurta rakkautta koen niin perhettäni kuin ystäviänikin kohtaan :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on ihana suhtautuminen ystävyyteen. <3 Kynnet on ihanat! <3 Ja kyllä, olen rakastunut mieheeni edelleen, hän on ystäväni ja rakkauteni. <3

  VastaaPoista
 3. Ihania ajatuksia rakkaudesta ja niin kaunis lakkaus :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!