keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Ystävänpäiväteemaviikko: Pyykkinarulla

"Hali päivässä pitää mamman loitolla", on miehelläni tapana todeta, kun lähestyn haliaikeissa. Lausahdus on ollut osana arkeamme jo todella kauan ja kuuluu rutiineihin. Mieheni ei pidä halaamisesta. Halaa kyllä, mutta halit ovat nopeita. Itse taas rrrakastan halaamista. Halaisin koko ajan ja kaikkia jos se olisi mahdollista. Halaaminen on ihanaa! 


Mieheni halaa minua unisena öisin, kun on liian väsynyt kääntyäkseen toiselle kyljelle. Silloin saan lämpöisiä, unisia halauksia. Aamu-uninen ja unipehmoinen mies on parasta! Kainalopaikka, aamuhalit, unipehmoisuus ja toisen lämpö. Ah! Siitä pitää nauttia ennenkuin mieheni herää liikaa ja nousee kahvinkeittoon. Itse voisin lojua sängyssä halien tuntikausia. Tasan ei mene, hahha!


Niin, kynnet. Tänään mattamustaa, joihin on väkästetty koristelut RaPaintin akryylimaaleilla, jotka olen hankkinut CesarsShopista. Kimallusta China Glazen Hello Gorgeous!-lakasta. Musta lakka on China Glazen yhden kerroksen lakka Liquid Leather, jonka mattasin piCture pOlishin G´day Matte- lakalla.Kivaa keskiviikkoa! Anna tänään hali!

4 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! :) ♥

    Itsekin rakastan halimista, onneksi oma mieskin siitä tykkää niin voi halia minkä lystää :D ♥

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet! <3

    Onneksi mun mies on kans halipula. Halaillaan paljon. Jos ei olla halailtu tarpeeksi ni mies ite tulee halimaan. <3 Kainalossa olo on kyllä parasta maailmassa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!