torstai 31. maaliskuuta 2016

Jonkinsortin pilkkutauti

On muuten hurjan hyvä tapa, että oikolukee tekstinsä edes puolella silmällä ennenkuin painaa "julkaise". Otsikko oli vielä tovi sitten täysin erilainen, kun oli nuo konsonantit vähän sekaisin. Lisäsin pari koota. En uskalla edes ajatella millaisilla hakusanoilla tänne olisi sitten päädytty. Gulps.

Tänään siis luvassa lempparilakka pilkuilla höystettynä. Arvontaan on tullut kivoja kommentteja, niistä koostetta huomenna, mutta nostan sieltä nyt yhden esiin, jossa toivottiin juttua epäonnistuneista lakkauksista. Olen sillä lailla ajan hermolla, että toteutan toiveen heti, tässä ja nyt!

Tämä oli mahtavana visiona mielessäni, mutta sitten jotain tapahtui. Lopputuloksena ihan kivat, mutta kuitenkin itselle epäonnistuneet kynnet. Tämä on vähän hankala postaustoive sinänsä, että joku lakkaus olla mielestäni aivan ihana ja teistä se taas on karmeinta soopaa mitä internet voi verkkokalvoillenne tarjota ja joskus taas koen epäonnistuneeni täysin ja teiltä tulee vain ylistäviä kommentteja. Ajaudun hetkeksi sivuraiteille ja totean, että aidot kommentit ovat niitä parhaita. Jos olet sitä mieltä, että lakkaus (tai mikä tahansa muu asia elämässä) ei ole kovin jees, niin sano se nätisti tai jätä kokonaan sanomatta, kuin että ylistät valheen kautta.

No mutta, ne kynnet! Kurkataanko niitä? No jo vain!


Lakkana OPI You Don´t Know Jacques!, joka minulla on sekä tavisversiona, että Suede-versiona. Molemmista pidän kovasti. Jaska on suklaanruskea ihanuus, jonka kanssa ei ole koskaan ollut hämminkejä. Levittyy hyvin. Vaatii pari kerrosta peittävyyteen. Hyvä peruscreme.Valkoisia palluroita tein pilkkutikun (dotting tool) avulla ja lakkana oli Color Club French Tip.

Niin kuin todettu, kynsistä tuli ihan kivat, mutta ei sellaiset kuin toivoin. Pilkut on kyllä toki aina sellaiset, joita on hauska tehdä ja variaatioita on vaikka ja kuinka. Näistä tuli mieleeni pajunkissat!?Tämän päivän ajan voit vielä osallistua SYNTTÄRIARVONTAAN!


Huhtikuu on jo ovella!

18 kommenttia:

 1. Siis mä en kyllä näe sitä epäonnistunutta osuutta näissä lainkaan :) Jotenkin tulee mieleen joku suklaaherkku, ihanat! ♥

  VastaaPoista
 2. Mulla tuli mieleen heti piparkakkutalo, en tiiä miksi :D Enkä kyllä näe moitittavaa pilkuissa, tosi nätisti on pilkuteltu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kun sanoit, niin samaa fiilistä löytyy, kyllä :)

   Poista
 3. Näissä ei kyllä oo mitään epäonnistunutta... värit sointuu yhteen, pilkut ei ole levinneet...no tietty se, et jos itsellä on ollut vaikka visio et kaikkiin kynsiin pitää saada samanlainen pilkutus, niin se ei näissä ihan toteudu. Mutta en usko että olet sitä näissä hakenutkaan? Mut hyvin pitkällehän se on siitä omasta visiosta kiinni kokeeko lakkauksen epäonnistuneen vaiko ei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hain sitä, että ois isoja ja pieniä pilkkuja sekaisin :)
   Ja päällyslakkaa en uskaltanut hyvällä tahdollakaan alkaa levittämään pilkkujen päälle! :D

   Poista
 4. Hö. Minä tykkään näistä hulluna!

  VastaaPoista
 5. Nää on kyl kivan retrot, mua miellyttää! :) Mut joo ymmärrän täysin sen, että jää joku epämääräinen "ähh" fiilis kynsistä vaikka periaatteessa ei olikaan mitään vikaa. Mut niin Yleensähän sitä itse on kaikista kriittisin sille mitä tekee, ja muut ihastelee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka!
   Tuo on niin totta, jokainen on aina itsensä pahin kriitikko! :)

   Poista
 6. Naahan on kivat eika yhtaan epaonnistuneet, mutta ymmarran kylla tunteen, kun lopputulos ei olekaan sita, mita ajatteli sen olevan. :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Oi miten ihanan siistit pilkut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä millaista jälkeä ois tullut, jos olisin lähtenyt tuohon vielä päällyslakkaa kikkailemaan :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!