perjantai 18. maaliskuuta 2016

Kaverille kans!

En ole minkään sortin ammattilainen kauneuden alalla, mutta innokas harrastelija sitäkin enemmän. Kynsien koristelu on se ykkösjuttu, mutta hiushommelit ja muu kosmetiikkahömppä tulevat heti seuraavina listalla.
 
On mahtavaa, kun kaverit aina uudelleen ja uudelleen pyytävät, että lakkaisin kynnet tai tekisin jotain kivaa hiuksille. Mikäpä jottei! Samalla siinä voi kokeilla jotain, mitä ei ole vielä itselleen ehtinyt tehdä tai vaikka kokeilla jotain lettiä mitä itselle ei voi. Ja nyt ei tosiaan voi, koska omat hiukset ovat lyhentyneet todella. Lettiä saa kyllä tehtyä, mutta kiharapilvistä voi vain haaveilla. Tukkajuttuja on tulossa blogiin myöhemmin vielä lisää.
 
 
Viime sunnuntaina suuntasin ystäväni Katariinan luokse. Heillä oli ihanan pienen prinsessan ristiäiset ja minulla oli ilo ja kunnia tuoda tuulahdus hyvää mieltä Katalle lakkaamalla hänelle kynnet sekä näpertämällä hiukset ojoon.
 


Lakaksi päätyi, paremmin kuin sopiva, O.P.I Princesses Rule! Pariin kynteen tehtiin kuivamarmorointia leimauksen alle, mutta se ei sieltä juurikaan näkynyt. Leimauslakkana oli Dashican valkoinen lakka ja laattana Qgirl-030. Sen pitsikuvio on joka kerta yhtä hurmaava! En usko, että kyllästyn siihen koskaan.
Pienen prinsessan (ja ne on kyllä todella pieniä nuo vauvelit pari kuukautisina, jestas!) juhlapäivään nämä kynnet sopivat täydellisesti.
Sitten hiukset. Niiden kanssa jokunen tovi tapeltiinkin, kun Katan hiuslaatu ei halunnut olla yhteistyössä niiden hienojen visioiden kanssa, joita olin ajatellut! Juuri värjätty hius oli liukas ja kiusanhenki. (Hyvä tukka, en sillä sano, mutta me ei tultu toimeen...)Päädyin muutamien yritysten jälkeen tekemään kaksi semisti lätytettyä hollantilaista lettiä. Toinen tuli etuosaan, keräten otsahiukset mukaansa ja toinen kiersi takaraivolta, letit kohtasivat sivulla.


Loput hiukset päädyttiin jättämään auki ja kevyesti kiharrettiin. Loppusilaus tehtiin hopeisella hiuskorulla.
Katariina on lupautunut kampausjuttuihin uudelleen tällä viikolla, joten saan ottaa revanssin noiden hiusten kanssa.

Lainasin kirjastosta Isin ja tyttöjen Lettikirjan, jota nyt olen selaillut ja koittanut hakea inspiraatiota.
Hauska yhteensattuma muuten, joka huomattiin Isi&tytöt-Matin kanssa. Meillä on yhteinen ystävä, työkaverini Lasse! Maailma on pieni.Tykkäätkö Sinä letitellä hiuksia?

1 kommentti:

  1. Toiselle tekeminen on aina niin vaikeeta jotenkin! Oon kanssa pariin otteeseen lakannut tuttujen kynsiä, mutta ei sitä saa samalla tavalla käänneltyä ja väänneltyä ku mitä omia nakkeja voi. :D Niin sä onnistuit kyllä tosi hyvin! Ja toi lettikampaus on myös tosi kaunis! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!